Kosárlabda szakosztály,  Kosárlabda U11

Listavezetőként szeretnénk folytatni a bajnokságot

Kenguru Kupa, Alapszakasz 4. forduló, 2. régió

MEAFC Cápakölykök – Szerencsi Darazsak 58-72 (13-14, 13+5 – 16+4, 11-16, 16-22)

MEAFC: Oleár (20), Csiky (10), Lengyel (7), Gönczöl (5), Horváth (5), Dócs (3), Váradi (3), Magyar (2), Juhász (2), Tóth (1), Schmiedecke. Edző: Lugosi Zsuzsanna, Cserhalmi Ede.

Szerencs: Pálinkás (20), Lesó Ák. (20), Lesó Ár.(14), Cseresznye (11), Erdélyi (3), Hák (2), Pankotai (1), Nagy (1), Géczi, Szolnoki, Kolosai. Edző: Nagy Lajos.

Egri kék Oroszlánok –MEAFC Cápakölykök 35-93 (10-16, 2+2-31+8, 13-12, 8-26)

Eger: Vágner (14), Görömböly (9), Ficsor (8), Doszlai (4), Sass, Molnár, Bóta, Pirk, Szarka, Magyar, Faragó. Edző: Varga György.

MEAFC: Oleár (32), Lengyel (12), Csiky (10), Horváth (9), Dócs (9), Juhász (6), Magyar (5), Váradi (4), Gönczöl (3), Schmiedecke (3), Tóth. Edző: Lugosi Zsuzsanna, Cserhalmi Ede.

Lugosi Zsuzsa, vezetőedző: Az U11-es bajnokság 4. fordulójához érkeztünk a hétvégén, amely már pontszerző szakasz. Az „A” csoport másodikjaként folytattuk a bajnokságot és sajnos ez a pozíció így is maradt. Örülünk az „A” csoportnak , de jó lenne már listavezetőként haladni előre. Az első mérkőzésen a csoport jelenlegi vezetőjével, a Szerencsi Darazsakkal csaptunk össze. Egy nagyon jó mérkőzést játszottunk! Csak pár pont döntött minden negyedben, de ezeket összeadva a végén sajnos vesztesként kerültünk ki a küzdelemből.

Az Egeri csapat ellen jött a papírforma. Az első félidőben nagy különbséget alakított ki mindkét ötösünk illetve a félidei büntetők is jól sültek (11/8). A vereség ellenére azt kell, mondanom, hogy a csapatot most láttam játszani úgy, ahogy a MEAFC-os kosárlabdázóknak illik. Sokat gyakoroltuk a helyezkedéseket, új befutásokat Új ötösöket próbáltam kialakítani és nagyjából most körvonalazódik bennem, hogy kit kivel kell együtt játszatnom, ami a későbbiekben hasznos lehet. Védekezésben a fiúk besegítettek és rendeződtek elég gyorsan, bár a kommunikáció még mindig gyenge, de dolgozunk rajta. Kondícióban sem voltak lemaradva a fiúk, a szerencsiek sebességével most jobban fel tudták venni a versenyt, mint az előző fordulókban. Végül pár rosszkor jött, elkapkodott, kimaradt helyzet döntött. Gratulálok a fiúknak a hétvégi játékhoz!

Remélem, ugyanezzel a lendülettel vágnak neki majd a februári fordulónak is!

HAJRÁ MEAFC!!!