Röplabda NB1,  Röplabda szakosztály

Ismét szoros mérkőzésen kaptunk ki a Szolnoktól

2018.02.-03-án 17:30-kor a férfi röplabda NB II keleti csoportjának 14. fordulójában csapatunk a Szolnoki Röplabda Akadémia U21-es csapatát látta vendégül.

Az első játékrészben a vendégcsapat villámrajtot vett. Pontos nyitásokkal sikerült meglepnie csapatunkat. Az így megszerezett előnyt már nem is adta le így 17:25 arányban a vendégek nyerték az első felvonást.

A második játékrészre csapatunk összekapta magát így egy nagyon szoros küzdelem alakult ki. A mérkőzés igen parázs hangulatban telt köszönhetően annak, hogy csapatunk nem egyszer rossz bírói döntések áldozata lett. Sajnos a bírók döntő pillanatokban nyúltak bele a mérkőzésbe. Ezt a problémát, valamint azt, hogy a vendégek végig stabilan játszottak játékosaink nem bírták el. Így a második a felvonást is a szolnokiak nyerték 23:25

A harmadik felvonás teljes másolata volt az előzőnek. Amit ugyancsak a vendégek nyertek 22:25 arányban.

MEAFC – Szolnoki RA U21 0:3

MEAFC kezdő: Csizmadia, Kiss, Bagó, Germuska, Surányi, Barócsi.

Csere: Szántai (liberó), Klein, Nagy, Soltész

Edző: Bacsó István

Bacsó István edző a mérkőzés után elmondta: ,,A fiatal jó erőkből álló szolnoki csapat a mai napon játék minden elemében a csapat felé nőt. Remélem mindenki átgondolja a csapatsport és a csapat fogalmát. Gratulálok a Szolnoknak.”

Csapatunknak most szabad hétvégéje lesz. Így legközelebb 2018.02.17-én 17:30-kor hazai környezetben lépünk pályára.

Az ellenfél a tabellán minket követő PSE Debrecen gárdája lesz. Izgalmas mérkőzésre van kilátás hiszen a vendégek felzárkózhatnak hozzánk egy esetleges győzelemmel míg mi egy győzelemmel elléphetünk tőlük.

Minden kedves szurkolót szeretettel várunk!

Helyszín: Miskolc-Egyetemváros E/4-es kollégium tornaterme

Időpont: 2018.02.17 17:30