Kosárlabda szakosztály,  Kosárlabda U11

Betegség söpört végig a csapaton

Kenguru Kupa, Alapszakasz 5. forduló, 2. régió, “B” csoport

Egri Kék Oroszlánok- MEAFC Kossuth 97-26 (26-4, 24+4-4+3, 25-6, 18-9)

Eger: Varga (28), Ficsor (17), Molnár (14), Vágner (14), Pisk (10), Magyar (8), Domoszlai (6), Bóta, Görömböly, Sass. Edző: Kis György.
MEAFC: Burony (8), Rozmán (5), Ling (4), Kovács (3), Orosz (3), Simon (3), Hegyi, Holló, Kiss F. , Kiss R. ,Szeniczey, Szihalmi. Edző: Béres Dávid.

MEAFC Kossuth- DVTK 36-39 (4-15, 10+5-4+7, 5-7, 12-6)

MEAFC: Kiss Z. (20), Burony (3), Kovács (3), Rozmán (3), Simon (3), Orosz (2), Hegyi (1), Szeniczey (1), Holló, Kiss R. , Ling. Edző: Béres Dávid.
Miskolc: Tatai (13), Tóth N. (7), Ács (5), Deli (3), Ocsenás (3), Tóth P. (3), Kertész (2), Medgyesi (2), Girhiny (1), Papp. Edző: Lengyel József.

Béres Dávid, edző: Hét eleje nagyon rosszul indult, hiszen folyamatosan kaptam a rossz híreket, hogy a srácok egymás után betegedtek meg. Így nehezen lehetett készülni a hétvégi mérkőzésekre. 
Az első meccset az Eger ellen játszottuk. A csonka csapattal és betegen is játszó fiúk, amit lehetett megtettek és ezért elég sok hibával játszottunk; eladott labdák, labdakezelési és passzolási hibák és nem utolsó sorban a helyzeteinket sokszor nem tudtuk értékesíteni.
Következő mérkőzésünket a DVTK lányok ellen vívtuk. Ezen a mérkőzésen már jobban játszottunk, jobb döntéseket hoztunk, de a védekezéssel itt is voltak problémák és a kidolgozott helyzeteinket nem tudtuk pontokra váltani. A mérkőzés lefújásakor pár pont híján maradtunk alól.
Összegzésül: Betegség söpört végig a csapaton, ezek ellenére voltak olyanok is, akik mégis vállalták „betegen” a mérkőzést, ami úgy gondolom, hogy a sportág szeretetéért beszél. Belekóstolhattunk egy erősebb csoportba, tapasztalatot szereztünk és célunk a következő fordulóban újra visszakerülni a „jobbak” közé! Gratulálok mindkét csapatnak! Mindenkinek mielőbbi gyógyulást kívánok! Hajrá MEAFC!