MEFOB Röplabda,  Röplabda szakosztály

Nem sikerült a továbbjutás!

Az elmúlt két hétben pályára lépett a lány és fiú MEFOB röplabda csapatunk is. Mindkét gárdának a Eger tanulóival kellet megmérkőzni az elődöntőbe jutásért.

Az első mérkőzésekre az Egyetemváros E/4-es kollégium tornatermében került sor február 19-én.  Először a miskolci és egri lányok néztek egymással farkasszemet.

A mérkőzésről elmondható, hogy két azonos tudású csapat mérkőzött meg egymással. Így a mérkőzést az nyerheti meg, aki kevesebb egyéni hibával játszik. Lányaink küzdöttek, hajtottak egész mérkőzésen, de a kevesebb hibával és jobban koncentráló egri lányok végül 3:0 -s sikert arattak.

Ugyanezen a napon fiú csapatunk is megmérkőzött a Eger legénységével. Itt már nem voltak az erőviszonyok azonos szinten. De játékosaink erőn felül teljesítettek és volt alkalom mikor vezettek is a mérkőzésen. De a nagyobb rutinnal rendelkező vendégek végül felőröltek csapatunkat és 3:0 arányban győzedelmeskedtek.

A mérkőzések visszavágójára Egerben február 27-én került sor.  A nap első mérkőzését ismét a női csapatok kezdték. Lányaink nagyot küzdve és lelkes játéknak köszönhetően 3:1 arányban nyerni tudtak a házigazdákkal szemben. Ám ez az eredmény nem befolyásolta az, hogy az elődöntőbe a az Egri Egyetem játékosai kerülnek.

A férfi mérkőzésen a forgatókönyv sajnos az első mérkőzéshez hasonlóan alakult. Így férfi csapatunk is kiesett a MEFOB küzdelmeiből.

MEAFC női csapat: Zsofnyák Márta, Tolnai Enikő, Oláh Tímea, Kiss Krisztina, Győr Kinga, Bencsik Martina, Elek Réka Zsófia

MEAFC férfi csapat: Kormos Dávid, Kormos Balázs, Klein Péter, Soltész Bence, Fehér Dávid, Horváth Edvin, Erdene-ochir Jadamba