Kosárlabda szakosztály,  Kosárlabda U20

Hatalmas küzdelemben megérdemelt MEAFC siker!

Sovány vigasz, de U-20-as csapatunk revansot vett a győrieken a felnőttek legyőzéséért!

MEAFC – Széchenyi Egyetem Győri KC 79-75 (19-27, 25-16, 20-18, 15-14)

U-20-as bajnokság 23. forduló. Miskolc, Körcsarnok.

Vezette: Vaszi Ádám, Molnár Krisztián.

MEAFC: Orliczki Már. (8/6), Takács (10/6), Szepesi (28/6), Homoki (5), Orliczki B. (20). Csere: Szőke (6), Orliczki Mát. (2), Pap, Hartman. Edző: Drahos Gábor.

Győr: Nagy (16/6), Geiger (28/9), Telek (10), Hágen (3), Horváth (7). Csere: Varga R. (6/6), Varga Z. (2), Mándity. Edző: Bukics Zsolt.

Drahos Gábor, vezetőedző: Gratulálok a fiúknak, mert végig a játékra koncentráltak és meg akarták mutatni, hogy megérdemlik a győzelmet. Az első negyedben mindkét keret játékosainak fejében benne volt még a felnőttek meccse. Odáát extra lendülettel rohamoztak, míg a mieink még érthetően szomorkodtak. A védekezésünk aztán egyre jobban összeállt, ami magával hozta a sikeresebb támadásokat is. A második félidőben még keményebben dolgoztunk, így állandósult a pár pontos vezetésünk. Hogy a legvégére egylabdás meccsé szelídült a találkozó? Mivel a fejekben nálunk végig koncentráció és rend volt, így igen értékes győzelmet arathatott a csapat. Külön köszönet a nézőknek, hogy ilyen nagy létszámban maradtak és szurkoltak a fiúknak.