Röplabda szakosztály,  Röplabda U19

Nem sikerült a legjobb 10-be jutás

2018.03.11-én az elődöntők 2. tornájával folytatódott az U19-es fiú röplabda bajnokság. A második torna Kecskeméten került megrendezésre. Ahol a házigazdán kívül még a FINO Kaposvár és a PTEA-PEAC Pécs csapataival mérkőztek meg fiataljaink.

A nap második mérkőzésén a dobogóra esélyes FINO Kaposvár csapatával mérkőztek meg játékosaink. A mérkőzésről elmondható, hogy a kaposvári akart érvényesült így játékosaink nem tudtak bravúrt végrehajtani.

A nap negyedik mérkőzésén a házigazdákkal mérkőzött meg csapatunk.  Ezen a mérkőzésen is alárendelt szerepet töltött be csapatunk, de néha azért voltak felvillanásai. A mérkőzésen a tisztes helytállás volt a cél, amit a fiúk teljesítettek is.

Az ötödik mérkőzést is fiataljaink játszották  a Pécs ellen.  Ezen a mérkőzésen két azonos tudású csapat találkozott egymással. Így a játékosaink érezték, hogy ezen a mérkőzésen meg lehet az első győzelem az elődöntők során Ám sajnos csapatunk görcsös akarásának nyögés lett a vége. Játékosainkon dekoncentráltság volt látható és nagyon sok hibával játszottak. Így sajnos nem lehet mérkőzést nyerni. Így csapatunk az elődöntő küzdelmeit pont nélkül zárta.

A folytatásról hamarosan bővebb információval szolgálhatunk csapatunk facebook oldalán: https://www.facebook.com/meafcroplabda/

Összegezve elmondható, hogy formálódó csapatunknak nagyon jó tapasztalat volt olyan csapatok ellen játszani, ahol a játékosok már több éve együtt játszanak. Fiatal csapatunknak más célja nem is lehet, mint hogy minél több tapasztalatot szerezzen az ilyen mérkőzéseken.

Fino Kaposvár-MEAFC 3:0 (25:6; 25:15; 25:11)

HÉP Kecskeméti RC-MEAFC 3:0 (25:10; 25:14; 25:15)

MEAFC-PTE Pécs 0:3 (15:25; 14;25; 11:25)

MEAFC U19: Bor Zsolt, Soltész Bence, Boronkay Dániel Viktor, Komáromi Kristóf, Molnár Mózes Róbert, , Vas Tamás, Kocsis Donát, Ducsai Martin, Bubenkó Ákos, Bányai Márk, Budai Martin

Edző: Bacsó István