Röplabda NB1,  Röplabda szakosztály

A Nyíregyháza sem okozott gondot!

A férfi röplabda NB II keleti csoportjának rájátszásának 2. fordulójában csapatunk Nyíregyházára látogatott.

Az első játékrészben csapatunk villámrajtot vett és már 7:2 is volt az állás. Csapatunk koncentráltan és magabiztosan játszott míg a hazai csapat pontatlanabb játékot produkált. Ez nem változott a szett végére így azt csapatunk 17:25 arányban megnyerte.

A második felvonásban már szorosabb csatát hozott. De ezen a napon ütő játékosainkat nem lehetett megállítani, valamint a sánc munkánk rendkívül hatásos volt. Így nem is volt kérdés, hogy ezt a játékrészt megnyeri csapatunk. 21:25

A harmadik felvonásban is csapatunk irányította a mérkőzést és nagyszerű csapatmunkával meg is nyerték azt (20:25) és egyúttal a mérkőzést is.

Bacsó István edző a mérkőzés után elmondta: ,, A csapat egységes képet mutatott és a játék minden elemében a Nyíregyháza felé nőtt. Köszönöm a csapat minden tagjának az eddigi munkáját, kitartásást. Karnyújtásnyira a végső cél!”

GLP Nyíregyháza-MEAFC 0:3 (-17,-21,-20)

MEAFC kezdő: Csizmadia, Kiss, Bagó, Germuska, Surányi, Barócsi.

Csere: Szántai (liberó), Busák, Nagy

Edző: Bacsó István

A bajnokság következő felvonásában hazai pályán fogadjuk a PSE Debrecen csapatát. Amennyiben győzelemmel zárjuk azt a mérkőzést akkor az utolsó fordulótól függetlenül már a bajnoki címnek örülhetünk.

Az izgalmas mérkőzésre minden kedves szurkolót szeretettel várunk!

Ideje: 2018.05.0617:30

Helyszín: Miskolci Egyetem, E/4-es kollégium tornaterme