Kosárlabda szakosztály,  Kosárlabda U18

MEAFC “A” – Sunshine NYIKSE: 1-1

Fiú Junior, Regionális, Alapszakasz II., Kelet régió – felsőház “B” csoport

Sunshine NYIKSE – MEAFC “A”   41 – 47  (11-16, 3-17, 17-8, 10-6)

Nyíregyháza: Nádasi (17/6), Vizi (13), Csikós (9/9), Juhász (2), Balla. Csere: Csáji, Koroly, Kovács, Simon, Tardi. Edző: Balogh Balázs; Kovács Tibor.

MEAFC: Pap (19), Orliczki (12), Hartman (4), Gál (2), Váradi (2). Csere: Szegedi (8), Gadus, Németh, Szolnoki, Sztankovic. Edző: Vukicevic Milen.

Vukicevic Milen, vezetőedző: Jól kezdtük a meccset, kontrolláltuk az eredményt annak ellenére, hogy a befejezéseink pontatlanok voltak. Ahelyett, hogy a második félidőben a kis létszám miatt jobban koncentráltunk volna, kiengedtük a kezünkből az irányítást és végig küzdeni kellett az eredményért, ami azért nem volt jó, mert ez után játszottunk még egy mérkőzést.

MEAFC “A” – Sunshine NYIKSE   44 – 47  (12-11, 14-5, 9-11, 9-20)

MEAFC: Orliczki (33), Hartman (10), Gál, Pap, Váradi. Csere: Szegedi (1), Gadus, Németh, Szolnoki, Sztankovic. Edző: Vukicevic Milen.

Nyíregyháza: Nádasi (14/9), Vizi (13), Csikós (10), Juhász (3), Kovács (2), Csere: Balla (5/3), Csáji, Koroly, Simon, Tardi. Edző: Balogh Balázs; Kovács Tibor.

Vukicevic Milen, vezetőedző: A pontatlanság, ami az első meccset is jellemezte, folytatódott tovább a másodikon is. Sajnos nem csak ez volt probléma, de a második negyed elején felborult a sor Pap sérülése miatt, így még kevesebben lettünk. Ezek ellenére is 39 percen keresztül mi irányítottunk, de sajnos a végére fault problémákba kerültünk, ami megpecsételte a mérkőzés sorsát. Az utolsó két percben négy emberrel játszott a csapat, amit az ellenfél ki is használt. Gratulálok a fiúknak a kitartáshoz, hogy ilyen létszámmal képesek voltak két meccset játszani egymás után. A végére pedig köszönöm, hogy ennyi idősen is fejlődhetek és megtapasztalhattam milyen négy játékossal befejezni egy meccset, mert eddigi pályafutásom során még nem fordult ilyen elő sem játékosként, sem edzőként.