Röplabda NB1,  Röplabda szakosztály

Győztes meccset adtak ki kezükből röplabdásaink!

A férfi röplabda NB II keleti és nyugati bajnoka mérkőzött meg egymással múlt szombaton az E/4-es kollégium tornatermében.

Csapatunk kezdte jobban a játékot. Surányi és Bagó kőkemény nyitásainak köszönhetően könnyedén legyőztük a nyugati bajnok Győr együttesét az első felvonásban.  

A második játékrészben is csaptunk dominált és uralta a mérkőzést. Így nem is volt kérdés, hogy ezt a játszmát is a MEAFC nyeri meg.

A harmadik játékrészben is végig irányított csapatunk. Már mindenki elhitte, hogy meglehet a győzelem. Ám 23:18-as hazai vezetésnél játékosaink koncentrációja megingott és idegesség lett úrrá rajtuk. A vendég ezt pedig könyörtelenül kihasználtak így 23:25 arányban nyerték ezt a szettet.

A következő játékrészekben a győri játékosok egyre magabiztosabban játszottak míg hazai oldalon a koncentráció hagyott alább, valamint a szerencse is elpártolt csapatunk mellől.

Így óriási csatában alul maradtunk a döntő 1. mérkőzésén.

Folytatás most szombaton Győrben, ahol nem más a célunk, hogy legyőzzük a hazai csapatot.

NB II Férfi döntő 1. mérkőzés

MEAFC-SZESE Győr 2:3 (14, 17, -23, -22, -13)

MEAFC kezdő: Busák, Kiss, Bagó, Germuska, Surányi, Nagy.

Cserék: Szántai (liberó), Barócsi, Klein, Kormos, Varga

Edző: Bacsó István

Bacsó István nyilatkozata a mérkőzés után: ,, Az első két szettben magabiztosan, fölényben játszott a csapat. A harmadik szett hajrájára azonban elfáradtunk mentálisan, és a fiatalokból álló Győr ezt könyörtelenül kihasználta. „

Férfi NB II Döntő 2. mérkőzés

Helyszín: 9026 Győr, Egyetem tér 1.

Ideje: 2018.05.26. 17:00