Röplabda NB1,  Röplabda szakosztály,  Röplabda U19

Férfi NB II Keleti csoport bajnok a MEAFC míg U19-es csapatunk a 11-ik helyen zárt!

2018.05.26-án rendezték meg Győrben a férfi röplabda NB II kelet és nyugat döntőjének második mérkőzését. Csapatunk a hosszú út után, valamint, hogy nem teljes kerettel állt ki sajnos nem tudta megszorongatni a hazai csapatot. Akik magabiztosan hozták, amit tudnak, míg a játékosaink nem tudtak kellőképpen koncentrálni és felpörögni a mérkőzésre. Így a fiatal győri alakulat 3:0 arányban győzedelmeskedett.

Bacsó István a mérkőzés után elmondta: ,, A mérkőzésre nem teljes kerettel és hosszú út után állt össze a csapat. Így a játék alapelemeiben nőtt felénk a Győri csapat. Gratulálok csapatunknak a Keleti csoport bajnoki címéhez!”

Bánkódásra így sincs ok, hiszen az NB II Keleti csoport bajnoka a MEAFC!

A bajnokcsapat tagjai: Bagó László, Csizmadia János, Kiss Péter, Surányi István, Germuska Péter, Barócsi Ákos, Nagy Zoltán, Szántai Balázs, Varga László Mihály, Soltész Bence, Klein Péter, Busák István, Lukács Tibor, Kormos Dávid

Vezetőedző: Bacsó István

Edző: Siklósi Zsolt

U19-es csapatunk május 20-án Gyöngyösön szerepelt a bajnokság helyosztó mérkőzésein. Az első mérkőzésen a házigazdával vívott nagy csatát, ahol 3:2 arányban győzedelmeskedtek fiataljaink.

A második mérkőzésen a DEAC fiataljaival küzdött meg csapatunk. Ez a mérkőzés is nagy csatát hozott, de ezt a mérkőzést nem sikerült megnyerni. A hajdúsági csapat nyert 3.1 arányban.

Fiatal csapatunk így is megérdemel mindent dicséretet megérdemel, hiszen első évükben a klub színeiben a bajnokság 11. helyén zárt a 19 csapatból.

Barócsi Ákos szakosztályvezető az évről: ,, Egy elég hosszú szezon áll mögöttünk. Azt gondolom a célokat, amelyeket az év elején kitűztünk- nevezetesen, hogy felnőtt csapatunk az NB II keleti csoport első három helyének valamelyikén végezzen valamint, hogy U19-es csapatunk is minél jobban szerepeljen a bajnokságban- maximálisan elértük. Sikeresen tartottunk toborzót általános iskolás fiúk részére, így a következő idénytől egy újabb korosztállyal bővül szakosztályunk. Köszönöm minden játékosnak az egész éves munkáját valamint edzőink Bacsó István és Siklósi Zsolt kitartó munkáját.”