Kosárlabda NB1,  Kosárlabda szakosztály

Edzőmeccsen nyert a MEAFC-Miskolc

Szerdán este a “szomszédvár” Tiszaújvárosi Phoenix KK ellen játszott edzőmérkőzést az egyetemi körcsarnokban a MEAFC-Miskolc NB I/B Piros-csoportos férfi kosárlabda csapata. A Drahos-legények győzelemmel hangolódtak a vasárnapi bajnoki találkozóra.

Az Egyetemi-körcsarnokban jelenlevők két színesbőrű MEAFC-mezes játékost is láthattak a pályán. Nem új igazolásokról volt szó. Annyi történt, hogy a francia Bourgarel  és Seho három napig vendégeskedett az egyetemistáknál, ismerkedve az itteni kosárlabdával és magával az universitassal. Ha pedig itt voltak, ők is beszálltak az edzőmeccsbe. A mérkőzést szinte végig a miskolciak irányították, akik figyelme a negyedik negyedre hagyott egy kissé alább, de ez nem veszélyeztette biztosnak mondható győzelmüket.

MEAFC-Miskolc – Tiszaújvárosi Phoenix KK 91-73 (24-14, 29-19, 28-15, 10-25)

MEAFC-Miskolc:   Kopasz (7), Tóth B. (6), Takács (10/3), Szőke (4), Brugós (5/3), Homoki (13), Hartman (4), Orliczki B. (13), Béres (6), Orliczki Márton (-), Lippai (10), Szanyi (7/3), Bourgarel (4), Seho (2) .Vezetőedző: Drahos Gábor

Tiszaújvárosi Phoenix KK:  Kiss B. (12), Dorvekinger (6),   Pöstényi (23/9), Szabó N. (12), Kovács Z. (4), Molnár (7/3), Szilasi (2), Katlan (7). Vezetőedző: Szendrey Zsombor

Drahos Gábor: – Sok játéklehetőséggel folytattuk heti programunkat. Több új dolgot is sikerült egy egységgel tovább gördíteni a gyakorlás skáláján. A lendület megfelelően szét tudta rázni a tegnap szerzett izomlázat így mindenképpen hasznos összecsapáson vagyunk túl. Köszönjük a tiszaújvárosiaknak az újabb lehetőséget!