Röplabda NB1,  Röplabda szakosztály

A bajnokságban győzelem a DEAC ellen, míg vereség a Szolnok ellen a Magyar Kupában

A bajnokság harmadik fordulójában csapatunk Debrecenbe látogatott, ahol a Debreceni Egyetem U21-es csapatával mérkőzött meg. A mérkőzésről elmondható, hogy végig csapatunk akarata érvényesült. Így nem is volt kérdés, hogy ezt a mérkőzést 0:3 arányban csapatunk megnyeri.

NB II Keleti csoport 3. forduló

DEAC U21 – MEAFC-Miskolc 0:3

MEAFC-Miskolc: Bagó, Csizmadia, Surányi, Kiss, Kozsla, Nagy

Csere: Soltész (liberó), Molnár, Busák, Barócsi, Klein

Október 17-én este 20:00-kor az egyetemi körcsarnokban fogadtuk a Szolnoki RA elsőosztályú csapatát. A közel 100 néző előtt megrendezett mérkőzésen csapatunk nem találta a ritmust. Sajnos a vendégek magabiztosan és keményen nyitottak ezzel meglepték csapatunkat. Az első két szettben a vendégek rögtön 4-5 pontra megléptek amit már csapatunk nem tudott ledolgozni. A harmadik játékrészben csapatunk vezetett ám a végjátékban nem koncentrált eléggé és a szolnoki csapat behúzta azt a szettet is vele a mérkőzést is. Így csapatunk kiesett a Magyar Kupa küzdelmeiből.

Magyar Kupa nyolcaddöntő

MEAFC-Miskolc – Szolnoki RA 0:3

MEAFC-Miskolc: Bagó, Csizmadia, Surányi, Kiss, Kozsla, Barócsi

Csere: Szántai (liberó), Soltész (liberó), Nagy, Boronkay, Molnár,Klein, Varga, Busák

Bacsó István a mérkőzés utána elmondta: ,, A Szolnok nyitásaival meglepte a csapatot! Sajnos a saját nyitásaink sem működtek igazán. A harmadik szettet sikerült szorosabbá tenni. Sajnos most látszott az osztàlykülönbség a két csapat között. Gratulálok a Szolnok csapatának.”

A bajnokság következő fordulójában Kecskemétre látogatunk, ahol a Kecskeméti RC U21 csapata lesz az ellenfél.

Ideje: 2018.10.20. 16:00

Helyszín: Kecskemét, Nyíri út 32, 6000 Széchenyi István Szakközépiskola