Röplabda NB1,  Röplabda szakosztály

Vereség Kecskeméten, saját nevelésű játékos bemutatkozása!

A bajnokság negyedik fordulójában felnőtt csapatunk a Kecskeméti RC U21 vendégeként lépett pályára a mögöttünk hagyott hétvégén.

A mérkőzésre felforgatott játékoskerettel utazott el csapatunk hiszen volt, aki munkahelyi elfoglaltság és volt aki kisebb sérülés miatt nem tartott a csapattal.

A mérkőzésen a hazai csapat játéka érvényesült és az először ebben a felállásban játszó csapatunk nehezen talált fogást a házigazdán. A kilátogató nézők így is egy szoros és helyenként szép megmozdulásokkal tarkított mérkőzést láthattak.

Csapatunk játéka hullámzó volt míg a kecskeméti fiatalok pontosabban összeszedetteben játszottak. Így nem is volt kérdés, hogy a mérkőzést 3:0 arányban a házigazdák nyerték.

Itt kell megjegyezni, hogy a mérkőzés folyamán először kapott játéklehetőséget a sajátnevelésű center játékos Boronkay Dániel. Dani mutatott játékával Bacsó mester elégedett volt.

Bacsó István a mérkőzésről elmondta: ,,Egy újabb felállásban mérkőzött meg csapatunk a fiatal kecskeméti gárda ellen. Szoros meccsen, de sajnos kikaptunk. Pozitívum alakul a gárda.”

NB II Keleti csoport 4. forduló

Kecskeméti RC U21-MEAFC-Miskolc 3:0

MEAFC-Miskolc: Molnár, Busák, Surányi, Klein, Kozsla, Barócsi

Csere: Soltész (liberó), Boronkay, Kormos

A bajnokság következő fordulójában Debrecenbe látogatunk, ahol a Pénzügyőr-Debrecen lesz az ellenfél.

Ideje: 2018.10.27. 17:00

Helyszín: DEBRECENI BÓLYAI JÁNOS ÁLTALÁNOS ISKOLA DEBRECEN BÓLYAI ÚT 29