Röplabda NB1,  Röplabda szakosztály

Győzelem a PSE Debrecen és VRCK U21 ellen

A bajnokság 6. fordulójában (2018.10.27) Debrecenben a Pénzügyőr SE vendégeként léptünk pályára. Ez a párharc már évek óta igazi rangadó a két gárda között. Így a igazán izgalmas és parázs mérkőzésre számíthattak a kilátogató nézők.

Ennek megfelelően egymásnak is esett a két csapat. Hol az egyik hol a másik csapat vezetett. Sajnos a szett végére csapatunk nem koncentrált és egy 1:0-s hátrányba került. A következő szettre csapatunk játéka stabilabb lett és főként center poszton emelkedtünk a házigazdák fölé így sikerült kiegyenlíteni.

A következő szettekben végig csapatunk irányított és olykor öt hat pontos előnyre tett szert. Csapatunk mindvégig lelkesen és magabiztosan játszott ha kellett egymást segítve és bíztatva. Így nem is volt kérdéses, hogy a mérkőzést meg is nyeri.

Bacsó István a mérkőzés utána elmondta: ,, A meccs eleje apróbb hibák kijavításáról szólt és a végére egész nézhető kis ” színdarab” Lett. Drámai befejezés nélkül.”

NB II Keleti csoport 6. forduló

PSE Debrecen-MEAFC-Miskolc 1:3

MEAFC-Miskolc: Molnár, Kiss, Surányi, Nagy, Kozsla, Bagó

Csere: Soltész (liberó), Boronkay, Barócsi, Busák

A mögöttünk hagyott hétvégén az idényben először játszottunk az E/4-es kollégium tornatermében.  Hiszen eddig a terem felújítása zajlott. A megújult teremben a VRC Kazincbarcika U21-es csapatát láttuk vendégül.

A mérkőzésről elmondható, hogy egy nagyon lelkes és tehetséges barcikai csapattal játszottunk akik nem adták könnyen magukat. Ám csapatunk játéktudásban és rutinban feléjük kerekedett. Így a mérkőzés 3:0 arányban megnyerte.

NB II Keleti csoport 7. forduló

MEAFC-Miskolc-VRCK U21 3:0

MEAFC-Miskolc: Busák, Csizmadia, Surányi, Nagy, Kozsla, Bagó

Csere: Soltész (liberó), Kiss, Barócsi, Busák, Varga, Klein


Bacsó István a mérkőzés utána elmondta:  „Sikerült a csapatot forgatva a győzelmet kiharcolni a fiatal ám annál lelkesebb barcikai fiatalok ellen. A nyitás fogadásban kell még javulunk! Gratulálok a csapatnak és elnézést kérek Kormos Dávidtól a technikai hibámért!”