Kosárlabda szakosztály,  MEFOB Kosárlabda

Első hazaiján meccsel a Miskolci Egyetem

A Magyar Egyetemi Főiskolai Bajnokság (MEFOB) 2018/19-es szezonjának férfi kosárlabda küzdelemsorozatában kedden este játssza első hazai mérkőzését a tavalyi aranyérmes Miskolci Egyetem. Drahos Gábor tanítványai a fővárosi ELTE-BEAC együttesét fogadják. 

A 20.15 órakor a Miskolci Egyetem körcsarnokában megrendezendő találkozóról Drahos Gábor vezetőedzőt kérdeztük, aki egyebek mellett elmondta, hogy ez a bajnokság is évről-évre fejlődik, mely így remek párhuzamos terhelést jelent az NB I/B-s csapatban is érdekelt, fejlődő fiataljaiknak.

Ebben a mezőnyben egyértelmű célként fogalmaztuk meg a legjobbak köze jutást, hogy zsinórban harmadszor is bejussunk a négyes döntőbe – folytatta a vezetőedző. – Fontos megjegyezni, hogy bár tavaly bajnokságot nyert a Miskolci Egyetem kosárcsapata, magunkra  nem címvédőként, hanem egy végsőkig harcoló, elszánt és motivált csapatként tekintünk idén is. Keleten es nyugaton is akad 4-5, nagyjából azonos erősségű gárda, akik közül bárki odaérhet a legjobbak közé. Minden mérkőzésen azon leszünk, hogy céljaink valóra válhassanak!
A találkozó előtt köszöntik a tavalyi bajnok csapat tagjait.
A mérkőzés szünetében a Rockabilly Chicken ajándékaiért dobóversenyt hirdetnek a nézők számára.

A belépés díjtalan! Minden sportbarátot szeretettel várnak a miskolciak által “UFO”-ként is ismert körcsarnokba!