Röplabda NB1,  Röplabda szakosztály,  Röplabda U19

Győzelem az NB II-ben, vereségek az U19-es tornán

Az NB II-es bajnokság 8. fordulójában hazai pályán fogadtuk a Szolnoki RA U21-es csapatát. Ugyancsak a hétvégén lépen pályára U19-es csapatunk is Dunaújvárosban, ahol a Felsővárosi Fésüs RAF és a Sümeg-Dabronc csapataival mérkőzött.

Az első felvonásban NB II-es csapatunk játéka érvényesült helyenként szép labdameneteket láthattak a kilátogató nézők. Nem is volt kérdés, hogy az első etapot a csapatunk nyeri meg.

A második felvonásban a vendégek játéka feljavult így a mérkőzés még szorosabban alakult. Viszont játékosaink végig koncentráltan és felszabadultan játszottak így a nehezedő nyomás ellenére is hozták a második szettet.

A mérkőzés harmadik szettjében csapatunk még nagyobb fokozatra kapcsolt. Csapatunk nyitásai az elmúlt mérkőzésekhez képest látványosan feljavult. Valamint a nyitásfogadás is stabil volt ezen a napon. Az utolsó játékrészt is megnyerte csapatunk és vele a mérkőzést is.

Bacsó István a mérkőzésről elmondta: ,, Feljavult nyitásainknak köszönhetően nyertük meg a meccset. Visszavágtunk a Szolnoknak a Magyar Kupában elszenvedett vereségért, gratulálok a csapatnak.”

NB II Keleti csoport 8. forduló

MEAFC-Miskolc – Szolnoki RA U21 3:0

MEAFC-Miskolc: Csizmadia, Busák, Surányi, Kiss, Kozsla, Barócsi

Csere: Szántai (liberó), Soltész, Varga, Nagy

A bajnokság következő fordulójában hazai környezetben fogadjuk a DEAC U21-es csapatát.

Ideje: 2018.12.02.  17:30

Helyszín: Miskolc-Egyetemváros E/4-es kollégium tornaterme

Ugyancsak a hétvégén lépen pályára U19-es csapatunk is Dunaújvárosban, ahol a Felsővárosi Fésüs RAF és a Sümeg-Dabronc csapataival mérkőzött.

A mérkőzésekről elmondható, hogy fiaink nagyot küzdöttek annak ellenére, hogy két meghatározó játékos is hiányzott a csapatból. Sajnos azonban nem sikerült az egyik mérkőzést sem megnyerni.

Felsővárosi Fésüs RAF – MEAFC – MISKOLC 3 – 0

MEAFC – MISKOLC – SÜMEG-DABRONC 0 – 3