Röplabda NB1,  Röplabda szakosztály

Győzelem az NBII-es rangadón, míg ezüstérem U13-as tornán

Vasárnap bajnokság 11. fordulójában hazai pályán fogadtuk a PSE Debrecen csapatát. A két csapat mindig nagy csatát játszik egymással nem volt ez másként most sem.

A mérkőzésről elmondható, hogy csapatunk helyenként sok hibával játszott, de voltak igazán szép támadások is. Csapatunk teljesítménye hullámzó volt, de szerencsére a mérkőzés végére a csapat küzdőszelleme és szíve a helyén volt,  így egy igazán izgalmas mérkőzésen sikerült a hajdúsági csapatot megverni.

NB II Keleti csoport 11. forduló

MEAFC-Miskolc-PSE Debrecen 3:2

MEAFC-Miskolc: Csizmadia, Kozsla, Bagó, Surányi, Busák, Barócsi

Csere: Szántai (liberó), Boronkay, Budai, Kormos(liberó), Varga, Nagy, Molnár G., Klein

Edző: Bacsó István

Az év utolsó mérkőzésén december 22-én 15:00-tól hazai pályán (E/4 tornaterme) fogadjuk a GLP Nyíregyháza csapatát.

Minden szurkolót szeretettel várunk!

U13-as ezüst!

Ugyancsak vasárnap szerepelt Budapesten U13-as csapatunk a bajnokság 2. tornáján. Ahol előbb a MAFC-BME (3:0 a fővárosiak javára) majd a Zalaegerszeg (3:0 a javunkra) mérkőzött meg. Majd az elődöntőben a SZESE Győr csapatát győzték le 2:1 arányban.

A döntőben a 2:0 arányban kaptunk ki a MAFC-BME csapatától. Így csapatunk a torna második helyét szerezte meg. Külön öröm, hogy Bendik Kristófot különdíjjal jutalmazták az kimagasló játékáért.

MEAFC-Miskolc U13: Bendik Kristóf, Lukács Bence, Bónis Balázs, Gulyás Bence, Kovács Gusztáv, Fülöp VendelFábián Kristóf, Bojtos Marcell

Bejcziné Nagy Éva edző nyilatkozata: ,,A 2. fordulón nagyon szép eredményt értek el a srácok, az előkelő 2. helyezést érték el. Kevesebb volt a nyitásrontás, mezőnyben többet dolgoztak, csapatjátékban jó elgondolások voltak, hálónál is ügyes megoldásokat mutattak be. Nagyon büszke voltam valamennyi játékosra!”

Folytatás 2019. január 26-án Nyíregyházán, ahol a egy csoportba kerültünk a DEAC és a Talent SE csapataival.