Klub

Megnyitja kapuit a Miskolci Egyetemi Korcsolya Aréna

A Miskolci Egyetemi Sportközpont, a Miskolci Egyetemi Atlétikai és Futball Clubbal együttműködésben egy különleges lehetőséggel egészíti ki a 2018/19-es tanév II. félévében az egyetemi oktatók, dolgozók, hallgatók számára nyújtott sportszolgáltatásokat.

2019. február 11-én (hétfőn) 16 órakor megnyitja kapuit a Miskolci Egyetemi Korcsolya Aréna – mobil korcsolyapálya. A 700 négyzetméteres műanyag korcsolyapályának az Egyetemi Sportközpontba való telepítésével célunk, egy sportos, szabadidős, kuriózum program biztosítása, zenés, szabadtéri, villanyfényes, méltán népszerű közönségkorcsolyázási hangulat megteremtése. A pálya hagyományos korcsolyával használható, mivel nem igényel hűtést időjárástól függetlenül működtethető, és a jéghez szinte teljesen hasonló korcsolyaélményt biztosít. A pálya használatát, a Sportiroda más sportszolgáltatásaival ellentétben, nem csak az egyetemi polgárok, hanem családtagjaik, barátaik is igénybe vehetik, mert célunk, hogy esténként egy nyitottabb, családiasabb egyetemi közösségi élet alakuljon ki.

A korcsolyapálya a Sportközpont területén, a műfüves pálya mellett található bitumenes kézilabda pályán kerül kialakításra, melyet megközelíteni a Sportközpont főbejáratán keresztül lehet, parkolásra a Körcsarnok körül kialakított új parkolóhelyek használhatók.

A pályahasználat mellett, lehetőség nyílik korcsolya bérlésre (széles méret választékban, gyermekek részére is), és élezésre is a nyitvatartási időben.

Az Egyetemi Korcsolya Aréna nyitvatartása:

Hétfő – Péntek; 16:00-20:00

A Sportiroda Sportdélután programja keretében. az első három napon 2019. február 11-12-13-án (hétfőn, kedden, szerdán), a teljes nyitvatartási időszakban INGYENES korcsolyázási (és korcsolya  bérlési) lehetőséget biztosítunk, minden kedves érdeklődő számára.

A további időpontokban 2019.03.30-ig minden hétköznap, az egyetemi kedvezményes árak a következők szerint alakulnak:

Belépő /alkalom: 500 Ft

Korcsolya bérlés /alkalom: 500 Ft

A nyitás után számos, a pályára tervezett különleges programot tervezünk (pl: KoriDisco), melyek időpontjáról, részletes programjáról későbbi üzenetben, és alábbi elérhetőségeinken, oldalainkon adunk tájékoztatást.

További információkért, illetve egyedi igényekkel kapcsolatosan keresse a Miskolci Egyetem Sportirodájának munkatársát Drótos Bencét a Körcsarnok 5-ös irodájában, illetve telefonon a 14-56-os melléken, vagy a 0630/5904195-ös mobilszámon, valamint a sportiroda@uni-miskolc.hu e-mail címen.

Programjainkkal, sportszolgáltatásainkkal kapcsolatos információink, a Miskolci Egyetemi Sport facebook oldalon, a www.facebook.com/miskolciegyetemisport címen, vagy a www.sport.uni-miskolc.hu weboldalon folyamatos frissítés mellett elérhetőek.

Minden érdeklődőt szeretettel várunk!

Sportbaráti üdvözlettel,

Boda Péter

Sportközpont igazgató