Bridzs szakosztály

Miskolc újra bajnokságot nyert!

A 2019-es bridzs Vidékbajnokságot a MEAFC 2 csapata nyerte.

Sok év telt el azóta, hogy ilyen sikernek örülhettünk, így különösen édes ez az eredmény. A 15 induló csapatból kiegyensúlyozott játékkal, kétséget sem hagyva a végső eredmény felől lett bajnok a miskolci csapat. 11 meccséből 9-et nyert, egy döntetlent ért el és csupán egyetlen vereséget szenvedett az együttes úgy, hogy az összes komoly riválist legyőzte.

Ezzel az eredménnyel egyúttal bejutott a csapat a bridzs Magyar Kupa legjobb 12 csapata közé. Áprilisban egy budapesti ellenfél legyőzésével juthatnak a legjobb 8-ba és onnan tovább akár a Magyar Kupagyőzelem felé. Gratulálunk az eddigi sikerekért és szurkolunk a további sikeres játékért!

Az eredmény bizakodásra ad okot a Miskolc – Kassa városok közötti bridzs küzdelemre. A több mint 40 éves hagyományokkal büszkélkedő versengésben, a tavalyi 5-4-re megnyert sorozat után, Miskolcnak minden esélye megvan az újabb győzelemre 2019. május 18-19-én a Városházán.

Aki kedvet kapott a bridzsezéshez, az keresse bátran a MEAFC Bridzs Szakosztály vezetőjét, Bárczy Tamást a tamas.barczy@admatis.com e-mail címen!