Röplabda szakosztály,  Röplabda U13

Bronzérem az U13-as záró tornán!

A mögöttünk hagyott hétvégén rendezték meg U13-as csapatunk számára a Dunszt Ferenc U13 Országos Mini Bajnokság II. osztály hatodik és egyben záró tornáját is Debrecenben a Talent SE rendezésében.

Bejcziné Nagy Éva edző értékelése a tornáról és az idei idényről:

,,Sajnos az 5. fordulót ki kellett hagynunk, mert nem volt elegendő számú versenyzőnk. Viszont a 6. fordulóra sikerült toboroznunk még játékosokat, így 12 fővel vehettünk részt az utolsó tornán, ahol nagyon szépen zártuk a bajnokságot. Ismét éremmel tértünk haza, a 3. helyen végeztünk.

Nagyon meg kell dicsérnem az újoncokat, akik nagyon ügyesen játszottak és sorban hozták a pontokat. Az év elejéhez képest sokat fejlődtek a fiúk, főleg csapatjátékban, nagy örömömre a hármat /nyitásfogadás-feladás-átjátszás/ mindig igyekeztek megjátszani, azaz nagyon színvonalas röplabdázást mutattak a pályán.”

Mérkőzések:

Csoportmérkőzések

MEAFC-Miskolc – Újfehértói Sportklub   3:0 /75-39/

Tomajmonostora – MEAFC-Miskolc           1:2 /57-67/

Elődöntő:

Talent SE – MEAFC-Miskolc                          0:2 /54-46/

3. helyért:   

MEAFC –Miskolc – Tomajmonostora         2:0 /50-33/

Játékosok:

Bendik Kristóf, Bónis Balázs, Bojtos Marcell, Bálint Kristóf, Fábián Kristóf, Farkas Konrád, Fülöp Vendel, Gulyás Bence, Jakó Kevin, Kis Gergő, Lukács Bence, Steffel Alexander

Így U13-as csapatunk Dunszt Ferenc U13 Országos Mini Bajnokság II. osztályának 6 fordulójából 5-ön részt vett. Ezeken a tornákon, három bronz és egy ezüstérmet szereztek játékosaink az első évükben. Az összesített tabellán így a 2018/2019-es idényben a 8. helyen végzett csapatunk. Ezúton is gratulálunk a gyerekeknek és köszönjük a szülők rendkívüli hozzáállását és segítségét.

Játékosainknak még nem ér véget az idény hiszen május 11-12 között megrendezésre kerülő Országos Mini bajnokságon fognak szerepelni Budapesten.