Asztalitenisz szakosztály

Asztalitenisz

SZAKOSZTÁLY TOBORZÁS

Férfi csapataink vannak, amelyek jelenleg NB III.-ban és a megyei bajnokságban versenyeznek. Ezen kívül van lehetőség indulni egyéni versenyeken is. Versenyzési tapasztalattal rendelkező hallgatók és oktatók jelentkezését várjuk.

SZAKOSZTÁLY BEMUTATKOZÁS

Az egyesület egyik legrégebbi szakosztálya az asztalitenisz, amely immár több évtizedes múltra tekinthet vissza. A szakosztály jelenleg 15-18 igazolt játékossal rendelkezik. A korosztályi megoszlás rendkívül változatos, hiszen legfiatalabb játékosunk alig múlt el húsz éves, de akadnak hetvenhez közeli sportolóink is. Szakosztályunk az NB III, megyei és városi bajnokságban indít csapatokat, ahol évek óta szép eredményeket ér el. Az elmúlt évek legjobb eredményei: NB III – 3. hely, Megyei Bajnokság – II. hely, Városi Bajnokság – I. hely.

Szakosztályunk évről-évre megrendezi a MEAFC Kupa elnevezésű nyílt asztalitenisz versenyét, melyre négy kategóriában lehet nevezni, és az indulók létszáma magas, általában70 fő körüli. A rangos eseményen, egyéni és férfi páros kategóriában egyaránt, hagyományos jól szerepelnek a MEAFC sportolói.