Labdarúgó szakosztály

U18-as fölényes futsal győzelem az NB1-es bajnokság nyitófordulójában

U18-as futsal csapatunk fölényes győzelmet aratott az NB1-es bajnokság nyitófordulójában Mád ellen. A mérkőzés egész végig a mi szemszögünkből jól alakult, 5-2-es félidei eredményt követően 10-4 arányban sikerült megnyernünk a mai rangadót. 

Csapatunk felállása a mai mérkőzésen:

Bónis – Hadházi, Dlehány, Sipos, Rostás

Cserék: Kocsis, Leczó, Molnár, Ambrus, Erős, Budai

Gólok: Budai G. 3, Rostás 2, Erős 2, Ambrus, Sipos, Dlehány

Cservenyák Ádám vezetőedző értékelése a mérkőzésről: Mielőtt elkezdeném az értékelést, először is gratulálni szeretnék három játékosunk hétfői bemutatkozásához a felnőtt csapatba! 

A mai nap már a mérkőzés elején sikerült kialakítani a mezőnyfölényünket ami az egész találkozóra jellemző volt. Örülök, hogy nem kapott el minket a tipikus első meccs érzet ami betudható annak, hogy a játékosok már régóta ismerik egymást és sokat játszanak, játszottak együtt. Talán a siker kulcsa, hogy védekezésben egységesek, támadójátékban hatékonyak tudtunk lenni, a kapusaink pedig gyakori szavaimmal élve pedig hiba nélkül ,,fogtak mint a zöld festék”. Ha a mai játékunkat át tudjuk menteni a következő mérkőzésekre akkor szép szezon állhat előttünk. Nehezítő körülmény lehet, hogy több meghatározó játékosunknak nagypályás elfoglaltságok miat egy-egy meccset ki kellesz hagynia. Ma szerencsére a lehető legjobb keretünkel tudtunk felállni. Ma legalább olyan jók voltunk mint a ,,mádi bor hatásfoka”. Bízok benne ez legközelebb is így alakulhat majd. Minden csapat álma talán egy ilyen nyitómérkőzés! Gratulálok a játékosaimnak és sok sikert kívánok a felnőtt csapatunk holnap esti mérkőzéséhez.