Kosárlabda szakosztály,  Kosárlabda U14

Sima két győzelem, várjuk a C csoport kihívásait!

U18 B: Mindkét mérkőzésen sok játékos szerzett pontot, ami bíztató.

Beszterce KK-Bolyki – MEAFC 21-105 (6-28, 2-32, 4-14, 9-31)

Ózd: Molnár (10), Kovács (5), Hollósi (4), Ortó (2), Kacsmarik, Láng, Szilágyi, Szoó, Tóth, Pék, Váczi, Vámosi. Edző: Eke Eszter Zsuzsanna.

MEAFC: Bodnár (22), Lengyel (21), Dócs (20), Gönczöl (12), Tóth (12), Heinrich (6), Paluska (6), Holló (4), Juhász (2), Demeter, Schmiedecke, Szőke. Edző: Cserhalmi Ede, Szojka Gábor.

MEAFC – Salgótarjáni KI 108-23 (40-3, 24-8, 21-6, 23-6)

MEAFC: Lengyel (33), Bodnár (24), Dócs (19), Gönczöl (14), Heinrich (4), Schmiedecke (4), Tóth (4), Holló (2), Juhász (2), Paluska (2), Demeter, Szőke. Edző: Cserhalmi Ede.

Salgótarján: Mócsány (8), Endresz (4), Hannos (4), Szabó (4), Bishr (2), Turán (1), Büki, Czímer, Huszár, Lernar, Szilveszter, Tóth. Edző: Szarvas József.

Cserhalmi Ede, vezetőedző: A 2019/2020-as bajnokság első fordulóját Salgótarjánban a Beszterce KK-Bolyki ellen vívtuk. Két és fél órás utazás a gondos bemelegítés ellenére rányomta a bélyegét a játékra. Nehezen vettük fel a mérkőzés ritmusát, enne kellenére sikerült az első negyedben huszonkét pontos előnyre szert tenni, a második és a negyedik negyedet nagy különbséggel, a harmadik negyedet kisebb különbséggel sikerült megnyerni. Nyolcvannégy pontos különbséggel nyertünk. Sikerült elérni a száz dobott pontot. Ellenfelünk még nem tart ott a kosárlabdában, ahol mi. Javítani kell a ziccer dobások pontosságán, száztizenhétszer dobtunk rá és csak ötvenszer találtunk be, de a harminchat szerzett labda segített a hibákat kijavítani. Második mérkőzésünket, a hazai Salgótarján ellen vívtuk. Már az első negyedben sikerült harminchét pont különbséget kialakítani. Minden negyedet sikerült nagy különbséggel megnyerni, ismét elértük a száz pontot. Nyolcvanöt pont különbséggel sikerült megnyerni a mérkőzést. A ziccerek nem voltak mindig pontosak, százegy kísérletből negyvenhétszer találtunk csak be. Ezen a mérkőzésen is sikerült harminckét labdát szerezni. Sok hibát vétettünk, de ellenfelünk többet. Javítani kell a védekezésen, helyezkedésen és a lepattanó labdák megszerzésében. Mindkét mérkőzésen sok játékos szerzett pontot, ami bíztató. Gratulálok a játékosoknak, de van még mit tanulni. Köszönjük a szülőknek a statisztikát. Feljutottunk a „C” csoportba.