Röplabda szakosztály,  Röplabda U19

2 győzelem az első tornán!

2019. október 5-én hazai pályán szerepelt U19-es csapatunk a bajnokság 1. tornáján.

 A nap első mérkőzésén a VRCK-Tiszaújváros csapatával küzdöttek meg fiaink. A mérkőzést 3:1 arányban sikerült megnyerni. 

A következő ellenfél a VRCK-Szalézi csapata volt. Ezt a mérkőzést magabiztos játékkal 3:0 arányban hozta le a csapatunk. Így az első tornát 2 győzelemmel zárta. 

Veresné Gáspár Éva nyilatkozata a tornáról: 

10 fős keretet neveztünk, liberó játékosunk nem volt. Az U21-es csapatból az első mérkőzésen 2, a második mérkőzésen 3 játékos segítette a csapatot! A feladó Sztupjár Kristóf jelenleg nélkülözhetetlen a csapatba, de Gudász Gergő is nagyban hozzájárult a győzelmekhez. 

A Tiszaújváros elleni mérkőzés 3:1 arányú győzelemmel végződött. A győztes első szett után, a másodikat elveszítettük, majd az azt követőket megnyertük. Pontosabb nyitásfogadás és eredményesebb támadás jellemezte a csapatot. Az utolsó 2 szettben 20:20 állásnál nekünk sikerült győzedelmeskedni, mert mentálisan is stabilabbak voltunk.

A Kazincbarcikai Szalézi elleni mérkőzés 3:0-as arányú győzelemmel zárult. Ducsai Martin tovább erősítette a gárdát, Buri Gyurit center pozícióba állítottam. Mindenki kapott játéklehetőséget, és ezúttal mindenki élt is vele!

MEAFC-Miskolc U19: Ducsai Martin, Gudasz Gergely, Sztupjár Kristóf, Kocsis Szilveszter, Kruzseczky Csaba, Buri György, Szabó Péter Gergő, Ajtai István, Gáspár Dániel

Edző: Veresné Gáspár Éva

Másodedző: Varga László Mihály 

Dr. Tarnawa Ferdinánd U19 fiú OIB II. o. A-2

MEAFC-Miskolc – VRCK II.  3-1

VRCK IV. – MEAFC-Miskolc  0:3