Röplabda NB1,  Röplabda szakosztály

Ahogy mondani szokták: Szegény embert az ág is húzza

2019.10.19-én Budapestre látogatott felnőtt csapatunk a Pénzügyőr-Debrecen gárdájához. Elég felforgatott kerettel érkezett meg csapatunk, hiszen többen betegség és munkahelyi elfoglaltság miatt nem tartottak a csapattal. Így több poszton is kényszer megoldásokat kellett alkalmazni, hiszen ütő pozíciókban csapatunk két eredeti posztját tekintve liberó játékosa jutott szóhoz.

Egy lelkes fiatal hazai csapattal mérkőztünk meg ebben a felállásban. Játékunkban több egyéni hiba csúszott és még a szerencsével is hadilábon állt csapatunk. Így ezt a mérkőzést 3:1 arányban elvesztettük. 

Így két forduló után még nem jegyeztek győzelmet a nevünk mellé. Reméljük betegjeink a következő november 2-ai hazai Újfehértó elleni mérkőzésre felépülnek és elindulunk a győzelem útján.

PSE Debrecen – MEAFC-Miskolc  3:1

MEAFC-Miskolc: Busák István, Kozsla Ádám, Soltész Bence, Klein Péter, Szántai Balázs, Pallós Gergő, Barócsi Ákos 

Bacsó István edző nyilatkozata: ,,A mérkőzésre betegségek, sérülések és egyébb elfoglaltságok miatt teljesen átrendeződőtt csapatunk. Összeségében így is helyt álltak. Szetett is sikerült rabolnunk a lelkes fiatal Pesti csapat ellen. Köszönöm mindenkinek aki el tudott jönni. Remélem a következő mérkőzésen már a kezdő csapattal állunk ki.”

Legközelebb november 2-án 17:30-tól hazai környezetben fogadjuk az Újfehértói SK csapatát.