Röplabda szakosztály,  Röplabda U13

Biztató kezdés a bajnokságban

Október 20-án az U13-as korosztályú MEAFC – Arany röplabda versenyzőink is megkezdték menetelésüket a bajnokságban.

Az első mérkőzésen  a VRCK II.- es csapatával kellett megmérettetniük magukat. Az első szett elején kicsit bizonytalanul és kapkodva kezdtünk minek eredményeként a vendégek vezetést szereztek, de az idő előre haladtával a fiúk megnyugodtak és sikerült megnyerni az első szettet. A folytatásban is nyugodt bár kicsit ingadozó teljesítménnyel játszottunk és végül sikerült megnyerni a mérkőzést.

MEAFC – Arany – VRCK II. 3 – 0

A második mérkőzésen  a DEAC csapatával kellett megvívni! Az első szettet stabil pontos játékkal a vendégeknek sikerült megnyerniük. A második szettben fordítani tudtunk és sikerült megnyerni. A harmadik szett is a MEAFC – os fiúknak sikerült jobban, s így a mérkőzést sikerült megnyerni. Az egész mérkőzést parázs csata jellemezte, keményen küzdött mindkét fél a sikerért. 

DEAC – MEAFC – Arany 1 – 2

A harmadik mérkőzésen házon (klubon) belüli csata következett hisz a nagyon lelkes és ügyes MEAFC – Bársony csapatával játszottunk akik  a házigazda szerepét is betöltötték hisz ők voltak a torna rendezői. A két csapat már többször játszott edzőmeccset egymással, így valamelyest ismerték is egymást. Jó hangulatú, barátságos, de szoros mérkőzés alakult ki, s mindkét csapat remekül helytállt.

MEAFC – Bársony – MEAFC – Arany 0 – 2

A negyedik mérkőzésen amely az első helyezettről is döntött ismét a DEAC csapatával kellett megküzdeni. Az előző DEAC – os mérkőzéshez hasonlóan alakultak az eredmények az első és második szettben. A harmadik felvonásra mindkét csapat hatalmas elszántsággal lépett a játéktérre. A két csapat fej – fej mellett haladt a végjáték felé, ahol a nagyobb „rutin” és kisebb fáradtsági szint a vendégek sikerét hozta. Ennek a sikernek köszönhetően megszerezték a torna első helyezését. Csapatunk a második helyen zárta a tornát!

MEAFC – Arany – DEAC  1 – 2

Helyezések:

  1. DEAC
  2. MEAFC – Arany
  3. VRCK I.
  4. MEAFC – Bársony
  5. VRCK II.
  6. Újfehértói SE 

Csapat tagjai: Fábián Kristóf, Kis Gergő Zalán, Lukács Bence, Farkas Konrád, Jakó Kevin, Jakó Noel, Steffel Alexander, Galajda Zétény, Szálkai Rafael.

Edző: Varga László Mihály

Köszönjük a biztatást és szurkolást a szülőknek, hozzátartozóknak, és testvér csapatunknak a MEAFC – Bársonynak! Fergeteges hangulatot teremtettetek az Egyetemi körcsarnokban!