Kosárlabda szakosztály,  MEFOB Kosárlabda

Majdnem elkaptuk a bajnoki címvédőt!

Első rangadónkon egyetlen kosár döntött a TFSE javára.

TFSE – Miskolci Egyetem 66-64 19-16, 19-20, 16-15, 12-13)

Egyetemi Bajnokság, 3. forduló. Budapest, Alkotás utca. 30 néző.

Vezette: Gyurka Tamás, Kapros Roland.

TFSE: Nagy Bo. (11/3), Nagy Be. (13/9), Király (3/3), Boinitzer (17/3), Félix (5). Csere: Katona (8), Kelenföldi (5/3), Szabó (4/3), Horváth. Edző: Boros Zoltán.

MEAFC: Takács (8/6), Kozák M. (10), Kozák B. (8), Orliczki (8), Lippai (24). Csere: Asszú (6), Molnár, Sándor. Edző: Drahos Gábor.

Drahos Gábor, vezetőedző: Komoly rangadónak ígérkezett a tavalyi bajnok és bronzérmes mérkőzése, ezért több, mint döbbenetes, hogy az első percben női, azaz 6-os méretű labdát dobtak fel a játékvezetők. A játékosok fogtak hamarabb gyanút, és 0-4-es állásnál jelezték az illetékeseknek, akik ezek után azonnal a tettek mezejére léptek. A cserelabdával végül egy egész jó mérkőzés kerekedett, ahol nem csupán méltó ellenfél voltunk, de majdnem megtréfáltuk a címvédőt. A lepattanó harcot magabiztosan nyertük, és az utolsó támadást is mi vezethettük. Ugyan nem nyertünk ma, de férfias teljesítményt nyújtottunk. Az idei csapatunk átlagéletkora kereken 20 év, talán a mezőny legfiatalabb gárdája a miénk, így sok munkával még komolyabb lehet egy ilyen mérkőzésre felhúzandó szezon.