Röplabda szakosztály,  Röplabda U21

Vereség Szolnok ellen, de vannak biztató jelek!

A férfi NB II Keleti ,,A” csoportban szereplő U21-es csapatunk a hétvégén Szolnok városában lépett pályára bajnokságban. 

Papp Dóra nyilatkozata a mérkőzésről: ,, Több lelkesedésre és rutinra lenne szükségünk, hogy győztesen tudjuk elhagyni a pályát. Augusztus óta dolgozik ilyen összeállításban a csapat, és sajnos időhiányban szenvedünk, aminek következtében a finomhangolásokra nem sok lehetőségünk van. Nagyon hamar elfáradunk fejben, meg kell tanulnunk küzdeni, megfelelően kommunikálni a pályán, különben nehéz dolgunk lesz a szezonban. Egy jóképességű gárdával dolgozom, de csapatként sokkal többet kell hoznunk, nem pedig egyénenként. Az első szettben szépen tartotta magát mindenki, a másodikra viszont mintha elvágtak volna minket és nem volt támadás befejezésünk. Külön dícséretet érdemel a nyitásfogadásunk, az a szombati napon nagyon szépen ment, a helyezkedésre viszont több energiát kell fordítanunk a jövőben.”

MEAFC-Miskolc U21: Ducsai Martin, Paranai Ádám, Kapusi Zoltán, Budai Martin, Király Olivér, Toth Tibor, Oláh Mózes, Komáromi Kristóf, Sztupjár Kristóf, Karóczi Szabolcs

Legközelebb hazai pályán fogadjuk a VRCK I. csapatát, rendhagyó módon pénteken 16:30-tól november 22-én. 

Minden kedves szurkolót szeretettel várunk.