Kosárlabda szakosztály,  Kosárlabda U14

Dolgozunk tovább az előrelépéshez!

Maradtunk a „C” csoportban.

Lehel Kosársuli/A – MEAFC 82-66 (15-18, 23-10, 21-24, 23-14)

Jászberény: Durucz (26), Janusek (15), Csabai (12), Horti (12), Koczka (11), Balázs (2), Sárközy (2), Tóth (2), Czékmán, Erős, Lengyel, Lékó. Edző: Józsa Miklós, Treba-Kovács János.

MEAFC: Lengyel (19), Bodnár (15), Dócs (15), Csordás (7), Gönczöl (5), Paluska (2), Tóth (2), Juhász P. (1), Demeter, Juhász Á., Schmiedecke, Szőke. Edző: Cserhalmi Ede.

BKG Prima Akadémia Hajdú U14/A – MEAFC 64-82 (24-14, 6-24, 11-31, 23-13)

Debrecen: Kunkli (38), Szőllősi (10), Papp K. (6), Pethő-Tóth (6), Koprity (4), Ádám, Földi, Gulácsi, Papp R. Edző: Szendrei József, Pongor Sándor.

MEAFC: Bodnár (22), Gönczöl (12), Lengyel (12), Csordás (8), Tóth (7), Dócs (6), Juhász (6), Schmiedecke (5), Juhász (2), Paluska (2), Demeter, Szőke. Edző: Cserhalmi Ede.

Cserhalmi Ede, vezetőedző: Az első mérkőzésen a Jászberény ellen kezdtünk. Az első és harmadik negyedet sikerült megnyernünk kevés különbséggel, viszont a második és negyedik negyedben is nagyobb különbséggel kaptunk ki, ez vezetett a tizenhat pontos vereséghez. Hetven közeli dobásból csak huszonegy alkalommal találtunk be. Sok labdát adtunk el, kevés támadó lepattanót szereztünk. Viszont a huszonkét szerzett labda és a harmincnégy kiharcolt fault segített hatvanhat pontot dobni. A csapat jól küzdött, védekezésünk is elfogadható volt, de erő és magassági hátrányunkat kihasználta az ellenfél. A tizenkét játékosból nyolcan szereztek pontot. A második mérkőzésen, a Debrecen ellen sikerült tizennyolc ponttal nyerni, a második és harmadik negyedeket nagy különbséggel nyertük meg. Kilencvennégyszer dobtunk rá, ami azt jelenti sokat támadtunk, viszont csak harminchétszer találtunk be. Huszonkét védő lepattanót szereztünk, de nagyon kevés támadót. Harminchat labdát adtunk el, de negyvenhetet szereztünk. Tizennyolc faultot harcoltunk ki, amely mutatja, hogy sikerült jobban kosárlabdáznunk ellenfelünknél. Mivel a debreceniek csak kilenc játékossal jelent meg a mérkőzésen, így a hivatalos végeredmény 0 – 2 lett. Mindkét mérkőzésen a játékososk agresszivitása megfelelő volt, de erőnlétben és védekezésben fejlődünk kell. Maradtunk a „C” csoportban. Köszönjük a statisztikát a szülőknek. Gratulálok a csapatnak!