Röplabda szakosztály,  Röplabda U21

Egy szettet csíptek el VRCK-tól!

Az NB II Keleti ,,A” csoportban szereplő U21-es csapatunk hazai környezetben (rendhagyó módon Pénteken) fogadta a VRCK U21-es csapatát.

Papp Dóra értékelés a mérkőzésről: ,, Az első szettben sajnos a hektikus felállás miatt nem tudtuk felvenni a ritmust. A másodikban meghúztuk azt amire talán még mi se számítottunk, és átló poszton Oláh Mózes került pályára, aki eredeti felállásban feladó játékos, és élt is a lehetőséggel. Egy bátor játékot láthattunk a csapattól, de még meg kellett szokni az új felállást és az új feladatokat mindenkinek. A harmadik szettben pedig azt játszottuk amit tudunk, azzal a lelkesedéssel amit hiányoltam a csapattól az elmúlt időszakban. Mindenki tette a dolgát és Kapusi Zoltán szépen termelte a pontokat, aki ezen a meccsen négyesütőt játszott, amire még szintén nem volt példa. A negyedik szettben már nem tudtuk ezt a játékot hozni és szétestünk fejben. 

Ezúton is jobbulást kívánok Csizmadia Tamásnak az egész csapat nevében!”

NB II Keleti ,,A” csoport 6. forduló:

MEAFC-Miskolc U21 – VRCK U21  1:3

MEAFC-Miskolc U21: Paranai Ádám, Gudasz Gergely, Kapusi Zoltán, Budai Martin, Molnár Mózes, Király Olivér, Toth Tibor, Oláh Mózes, Komáromi Kristóf, Sztupjár Kristóf, Karóczi Szabolcs, Bubenkó Ákos

Edző: Papp Dóra

A bajnokság 7. fordulójában december 1-én Budapestre látogat csapatunk a MAFC-BME U21-es csapatához.

Kezdés: 11 óra

Helyszín: BME Sportközpont 2, Budapest Bertalan Lajos utca 4-6