Röplabda szakosztály,  Röplabda U13

Szépen csillog az ezüst!

2019. december 1-jén az U13-as korosztályú versenyzőink Budapesten a MAFC vendégeiként léptek pályára.

Az első mérkőzésen  a házigazdák MAFC – Németh László csapatával kellett megmérettetniük magukat a fiúknak Az első szett elején kicsit bizonytalanul és kapkodva kezdtünk, de hamar lenyugodva stabil játékkal megnyerni a mérkőzést.

MAFC – Németh László – MEAFC – Arany 0 – 3

A második mérkőzésen  az Újfehértói SE csapatával játszottunk. A mérkőzést jó hangulat és stabil pontos játék jellemezte. Az egész mérkőzést parázs csata jellemezte, keményen küzdött mindkét fél a sikerért. 

MEAFC – Arany – ÚSK 3 – 0

A harmadik mérkőzésen a SZoESE csapatával küzdöttünk meg! A mérkőzés szó szerinti küzdelem volt hisz a döntőbe jutás volt a tét! Szoros mérkőzésen pontos és jó teljesítménnyel sikerült megnyerni a csatát. Így már a döntő egyik biztos résztvevőjeként vártuk ki lesz az ellenfél.

MEAFC – Arany – SzoESE 2 – 0

A negyedik mérkőzésen amely az első helyezettről is döntött Deja Vu érzés kerítette fogságába mind a csapatot, mind a szurkolókat hisz megismétlődött az előző forduló döntőjének párosítása. Ismét a DEAC csapatával kellett megküzdeni. Az előző DEAC – os összecsapáshoz hasonlóan alakultak az eredmények az első és második szettben. A harmadik felvonásra mindkét csapat hatalmas elszántsággal lépett a játéktérre. A két csapat fej – fej mellett haladt a végjáték felé, ahol a nagyobb „rutin” és kisebb fáradtsági szint a vendégek sikerét hozta. Ennek a sikernek köszönhetően megszerezték a torna első helyezését. Csapatunk a második helyen zárta  a tornát!

MEAFC – Arany – DEAC  1 – 2

Helyezések:

  1. DEAC
  2. MEAFC – Arany
  3. MAFC – Németh László.
  4. SZoESE
  5. Újfehértói SE 
  6. MEAFC – Bársony 

Csapat tagjai: Fábián Kristóf, Kis Gergő Zalán, Lukács Bence, Farkas Konrád, Jakó Kevin, Jakó Noel, Steffel Alexander, Galajda Zétény.

Edző: Varga László Mihály

Köszönjük a biztatást és szurkolást a szülőknek, hozzátartozóknak, és testvér csapatunknak a MEAFC – Bársonynak!