Röplabda szakosztály,  Röplabda U21

Változtatni kell!

A mögöttünk hagyott hétvégén Budapesten vendégszerepelt U21-es csapatunk az NB II Keleti ,,A” csoport soron következő fordulójában. Egy szoros mérkőzésen maradtak alul a MAFC-BME U21 ellen.

Papp Dóra edző nyilatkozata a mérkőzésről: ,, Nem tudom mi történik a fejekben jelen pillanatban, de úgy érzem változtatnunk kell. Sok mindennel lehet magyarázni a vereséget, de ezen a mérkőzésen csakis rajtunk múlt minden. Nem éltünk a lehetőséggel, mintha nem is akartunk volna nyerni. Rutintalanság ide vagy oda, a lelkesedés és a játék szeretete, valamint az akaraterő nem annak a függvénye. Lehet, hogy technikailag nem vagyunk azon a szinten, mint az ellenfeleink, de nem állhatunk fel a pályára feltett kézzel. Mostanában azt érzem a csapaton, hogy “minden mindegy”, ami nagyon nem sportolóhoz méltó magatartás. Remélem ezen tudunk változtatni, mert ha nem, akkor bajban leszünk.”

NB II Keleti ,,A”csoport 7. forduló

MAFC-BME U21 – MEAFC-Miskolc U21  3:0

MEAFC-Miskolc U21: Ducsai Martin, Várszegi Tamás, Paranai Ádám, Gudasz Gergely, Kapusi Zoltán, Budai Martin, Molnár Mózes, Tóth Tibor, Oláh Mózes, Komáromi Kristóf, Karóczi Szabolcs, Bubenkó Ákos, Bányai Márk

Edző: Papp Dóra

Folytatás december 8-án Gödöllőn. 

Kezdés : 16: 00

Helyszín: TÖRÖK IGNÁC GIMNÁZIUM GÖDÖLLŐ PETŐFI SÁNDOR UTCA 12.