Röplabda szakosztály,  Röplabda U13

Voltak biztató jelek!

A MEAFC – Bársony csapata másodjára Budapesten léphetett pályára a MAFC által szervezett tornán. Három mérkőzést játszottak a fiúk és végül a 6. helyen zártak. 

A csoportkörben elsőként a SZOESE csapatával küzdöttek meg az ifjú röplabdázóink. Megilletődve léptek a pályára és szintjük alatt teljesítettek. Ez valószínű annak volt köszönhető, hogy izgultak, hiszen ne felejtsük el, életük második tornáján vettek részt. Az izgulás mellett koncentrációhiány is megfigyelhető volt, mondhatni, „fejben nem voltak ott a pályán”. Bízok benne, hogy ez az idő során javulni fog és ki fogják tudni hozni magukból a maximumot versenyhelyzetben is. Bár a mérkőzést nem sikerült megnyernünk, szettet nyertünk.

SZOESE – MEAFC Bársony: 2-1

A második mérkőzést a DEAC ellen játszottuk, akik nehéz ellenfélnek bizonyultak.

DEAC – MEAFC Bársony: 3-0

A helyosztó során az újfehértói ÚSK csapata ellen játszottunk. Szoros mérkőzés volt, nagy küzdelem, ekkorra már a fiúk is jobban oda tudtak figyelni a játékra, nőtt a koncentrációjuk, szép összjátékokat is láthattunk tőlük.  A végére azonban elfáradtak, így 1-1-es állás után a harmadik szettet az ÚSK nyerte meg.

ÚSK – MEAFC Bársony: 2-1

Ezúton is szeretném megköszönni a MEAFC – Arany csapatának és a szülőknek a bíztatást, szurkolást! Fantasztikus hangulatot teremtettek! 

Úgy gondolom, minél több mérkőzést játszanak majd a fiúk, minél nagyobb rutinnal rendelkeznek majd, annál inkább meg tudják mutatni, mire képesek a pályán és annál kisebb lesz az izgulás és a koncentrációhiány. Bízok benne, hogy a következő tornán már mérkőzést is tudunk nyerni, nem csak szetteket. Az edzéseken ennek érdekében mindent meg fogunk tenni. 

A csapat tagjai: Bártfai Ákos, Bialkó Milán, Lakatos Levente, Skoda Bálint, Kormos Huba, Konecsni Benedek, Iglai Bence, Polanen Áron

Edző: Obbágy Zsuzsanna