Labdarúgó szakosztály

MEAFC-SzISe Futsal NBI U-18-as bajnoki mérkőzés beharangozó

U18-as futsal csapatunk az NB1-es bajnokságban december 7-én szombaton vívja meg az első hazai mérkőzését 10:00-tól az egyetemi körcsarnokban. Az ellenfél a budapesti Szent István Se csapata lesz, akik három lejátszott mérkőzés után 6 pontot gyűjtöttek, míg a mieink eddigi 100%-os mutatóval rendelkezve, veretlenül várják ellenfelüket.

A mérkőzésre készülve Cservenyák Ádám vezetőedző osztotta meg velünk gondolatait:
ˇ,,Már a nyár eleje óta, mióta elkezdtük a felkészülést az idei szezonra azt a napot várjuk, hogy lejátszhassuk végre az első mérkőzésünket hazai környezetben. Jelenleg három találkozó van a hátunk mögött, amelyből mindhárom a mi javunkra dőlt el. Mádon 10-4-re, Vácon 4-2-re sikerült győznünk, legutóbb pedig Kartalon 10-0 arányban múltuk felül a hazaiakat. Külön öröm, hogy nyolc utánpótlás korú játékosunk is betudott mutatkozni azóta a felnőtt csapatban és közülük négyen gólt is szereztek.
Talán a szombati Szent István Se csapata tűnik az eddigi legerősebb ellenfelünknek. Az előző fordulóban volt szerencsém látni őket és felmérni a játékukat. Az ebből leszűrt tapasztalatok végett sokat tudott a csapatunk profitálni. Az utóbbi edzéseken felkészültünk az ellenfelünk védekező valamint veszélyes támadó játékából is, amely az előző három mérkőzésükön 23 gólt eredményezett. Ezt a kisebb taktikai felkészülést alapul véve, ha fegyelmezetten és hatékonyan játszunk, úgy gondolom itthon tudjuk tartani a három pontot. Más nem is lehet cél az első hazai meccsünkön! Pozitívum, hogy a lehető legjobb kerettel tudjuk szombaton 10:00-kor fogadni a vendégeket az UFO-ban. Bízunk a szurkolók támogatásában!.”