Röplabda szakosztály,  Röplabda U21

Sok volt a hullámvölgy, amiből nem tudtunk kilábalni

Az NB II Keleti ,,A” csoport 8. fordulójában Gödöllőn szerepelt U21-es csapatunk, ahol egy szoros mérkőzésen maradtak alul a házigazdákkal szemben.

Papp Dóra nyilatkozata a mérkőzésről: ,, Ezen a mérkőzésen sajnos sok hullámvölgybe kerültünk amikből most nem tudtunk kimászni. Sokszor csak futottunk az eredmény után, így kétszer annyit dolgoztunk a pontokért mint az ellenfelünk. Nem csoda, hogy elfáradtunk. Ismét egy szoros meccsen vagyunk túl, ami azt is mutatja, hogy nem kell már sok és többször jöhetünk le a pályáról győztesként. Külön kiemelném Bubenkó Ákos játékát, aki fantasztikusan dolgozott liberóként, valamit Oláh Mózes irányítómunkáját, és az egész csapat nyitásfogadását. Centerjátékban ránk fér még a gyakorlás, erre a jövőben nagyobb hangsúlyt fogunk fektetni. Amikor fejben ott volt mindenki és arra koncentrált, amit megbeszéltünk, akkor szépen meneteltünk előre. Úgy érzem megtette a hatását az a pár beszélgetés, amin túl vagyunk a srácokkal, a cseresarok is szépen csinálta, amit kértem. Remélem nem kiabálom el a dolgot…”

NB II Keleti ,,A” csoport 8. forduló

Gödöllői RC-MEAFC-Miskolc U21 3:1

MEAFC-Miskolc U21: Ducsai Martin, Várszegi Tamás, Paranai Ádám, Gudász Gergely, Budai Martin, Molnár Mózes, Boronkay Dániel, Tóth Tibor, Oláh Mózes, Komáromi Kristóf, Sztupjár Kristóf, Bubenkó Ákos, Karóczi Szabolcs

Edző: Papp Dóra

A bajnokság következő fordulójában hazai pályán fogadjuk a Szegedi RSE U21-es csapatát. 

Ideje: 2019. 12.15 17:30

Helyszín: Miskolc-Egyetemváros E/4 tornaterem

Minden kedves szurkolót szeretettel várunk. 

A belépés díjtalan!