Röplabda szakosztály,  Röplabda U21

Győzelem a Szeged U21 ellen!

A mögöttünk hagyott hétvégén vasárnap hazai környezetben fogadta U21-es csapatunk a Szegedi RSE U21-es gárdáját. Végig magabiztos játékot mutattak játékosaink, így 3:0 arányban szerezték meg újabb győzelmüket. 

Papp Dóra edző nyilatkozata: ,, Gratulálok a fiúknak, hogy bebizonyították végre maguknak és másoknak is, hogy egy lelkes játékkal sokkal többre képesek, mint gondolnák! Lassan kezd beérni amit mondogatok nekik edzésről edzésre és meccsről meccsre. Örülök, hogy végre lehetőséghez jutottak azok a játékosok is, akiknek eddig erre nem volt lehetőségük. Arról nem is beszélve, hogy Király Olivér és Gudász Gergely ezt négy-négy ásznyitással hálálták meg. Külön öröm, hogy Boronkay Dánielt újra pályára küldhettem a komoly sérülése után, amit a kitartó és kemény munkájának köszönhet!”

NB II Keleti ,,A” csoport 9. forduló

MEAFC-MiskolcU21 – Szegedi RSE U21  3:0

MEAFC-Miskolc U21: Ducsi Martin, Várszegi Tamás, Paranai Ádám, Gudász Gergely, Kapusi Zoltán, Molnár Mózes, Király Olivér, Boronkay Dániel, Tóth Tibor, Oláh Mózes, Komáromi Kristóf, Papp Dominik, Karóczi Szabolcs, Sztupjár Kristóf.

Edző: Papp Dóra

A következő fordulóban december 21-én Gyöngyös városába látogat csapatunk.

Kezdés: 16 óra

Helyszín: VÁLYI-NAGY KÁROLY TORNACSARNOK, GYÖNGYÖS, KÖNYVES KÁLMÁN TÉR 7.