Röplabda NB1,  Röplabda szakosztály

Magabiztos játékkal vertük meg a Kecskemét U21-et!

A 2020-as évet felnőtt csapatunk hazai pályán kezdte meg. Az ellenfél a Kecskeméti RC U21-es csapata volt. A két csapat előző találkozóját a hírős városiak nyerték igaz akkor csapatunk tartalékos felállásban szerepelt. Ám ezen a mérkőzésen teljes csapattal tudtunk kiállni. 

Ennek megfelelően az első szettben csapatunk magához vette az irányítást és diktálta a tempót. Amit a kecskeméti fiatalok nem is tudtak követni. Így az első felvonás MEAFC sikert hozott. A következő játékrészt a vendégek kezdték jobban 2-3 pontra is elléptek csapatunktól, ám a szett közepére beérte és meg is fordította az állást csapatunk. Így a második szett is hazai győzelemmel zárult. A harmadik felvonásban a csapatok lemásolták az előzőt. Így 3:0-as sikerrel vette csapatunk ezt az akadályt. 

Bacsó István edző nyilatkozata: ,, A 2020-as év első mérkőzését, jól kezdtük, jól folytattuk, jól fejeztük be. A kecskeméti gárda felkészült volt technikailag, de a mai napon a csapatunk lehengerlő teljesítményt nyújtott. Gratulálok a csapatnak mind az egyéni mind a csapatban nyújtott teljesítményért.”

NB II Keleti ,,B” csoport 10.forduló

MEAFC-Miskolc – Kecskeméti RC U21   3:0

MEAFC-Miskolc: Bagó László, Szántai Balázs, Surányi István, Busák István, Kozsla Ádám, Berkes Zoltán, Soltész Bence, Klein Péter, Pallós Gergő, Barócsi Ákos 

A bajnokság következő fordulójában  január 11-én Nyíregyházára látogat csapatunk. Ez egy igazi rangadó lesz a két csapat között. A mérkőzés 15 órakor kezdődik a Vasvári Pál Gimnázium tornatermében.