Röplabda szakosztály,  Röplabda U21

Szép győzelem hazai pályán

Az új esztendőben hazai pályán folytatta U21-es csapatunk a bajnokságot. A soron következő ellenfél a Szolnoki Sportcentrum NBII csapat volt.

Az első szettben játékosaink nagyon belendültek, hiszen volt 12:0-as állás is. Így ezt a szettet magabiztosan hozták is fiataljaink. A következő felvonásban azonban fordult a kocka és a vendégek léptek el. Így azt a játékrészt ők nyerték meg. 

A következő szettekben csapatunk irányította a játékot és megérdemelten nyerte meg azokat és vele  a mérkőzést is. 

Papp Dóra edző nyilatkozata: ,, Egy kicsit más összeállítású Szolnokkal találkoztunk ezen a meccsen, mint a múltkor. A meccs elején a koncentrált szerváink miatt sikerült egy nagyobb előnyre szert tenni, amit nem engedtünk ki a kezünkből. A második szettre sajnos úgy mentünk fel, hogy azt hittük már a zsebünkben van a győzelem, és ezzel élt is az ellenfél. A harmadik szettől szépen röplabdáztunk, aminek köszönhetően feljavult a centerjátékunk és nagy örömömre ezt ki is tudtuk használni. Új dolgokat is próbálgatunk már a meccseken, ezek egyre jobban mennek, szépen kezdünk rendeződni fejben, de van még hova fejlődni.”

NB II Keleti  ,,A” csoport 11.forduló

MEAFC-MiskolcU21 – Szolnoki Sportcentrum NB II   3:1

MEAFC-MiskolcU21: Várszegi Tamás, Paranai Ádám, Kapusi Zoltán, Budai Martin, Molnár Mózes, Király Olivér, Boronkay Dániel, Tóth Tibor, Oláh Mózes, Komáromi Kristóf, Karóczi Szabolcs, Bubenkó Ákos, Bányai Márk

A bajnokság alapszakaszát csapatunk január 17-én Kazincbarcikán fejezi be. A mérkőzés 18 órakor kezdődik az Irinyi János Tornacsarnokba.