Kosárlabda NB1,  Kosárlabda szakosztály

A MEAFC főszurkolói az NB I/B Piros csoport legjobb lepattanózói!

Sajnálatos módon Homoki után Thornton is lesérült a Budafok elleni mérkőzések során, így a mérkőzésenként több, mint 22 lepattanót (22,71) átlagoló borsodi duó csak a kispadról követheti figyelemmel a társak mai esti, salgótarjáni fellépését.

A házigazda jelenleg az 5. helyen áll 9 győzelmével, ám egyetlen sikerrel lemaradva ott lohol mögöttük a BKG,Honvéd, Baaja, MEAFC,TF ötösfogat, hogy a 7-tel álló MTK-t már ne is említsük. Szoros.
Drahos Gábor vezetőedzőt kérdeztük az idei újabb, immár a harmadik Salgótarján elleni “Thorntontalan” mérkőzéssel kapcsolatban:

” Ha vonattal mennénk, akkor elég lenne 4 felnőtt jegyet venni, hiszen a gyerekek kedvezményesen utazhatnak. Ez a mostani felállásunk még az idei szezonban eddig is folyamatosan alkalmazott 6 felnőtt-6 fiatalos felállásunkhoz képest is finoman szólva rekordgyanús. Ha e mellé még odateszem a roppant erős és kiegyensúlyozott tabellát, akkor értékelődik fel szakmailag csak igazán az összes eddig aratott győzelmünk.
Ugyan nem adatik meg idén sem, hogy a legerősebb keretünk megmutathassa igazi tudását, ám a mindenkori MEAFC-nak viszont az mindig megadatik, hogy megmutassa ellentmondást nem tűrő harci kedvét és hozzáállását. Így készülünk. Fizikálisan és fejben szerintem rendben leszünk ma.
Az Orliczki-Tóth-Thornton-Homoki-Galló ötös szerkezetileg is erős csapatot alkotna, ám ma másik kezdőötössel keszülünk a bravúrra.
A bravúr szó definiálását viszont csak a lefújást követően tudom pontosabban megadni.”

A találkozó 19 órakor kezdődik Salgótarjánban.
Mindentől függetlenül Hajrá, MEAFC-Miskolc!