Labdarúgó szakosztály

Jól kezdte az évet a MEAFC Futsal csapata

A megyei rangadón a Mád FC csapatát múltuk felül.

Az előző évet nem sikerült jól zárnunk, hazai pályán vereséget szenvedtünk a Berettyóújfalu csapatától, majd idegenben maradtunk alul a Nyírbátor ellen.

Győzelmi kényszerben léptünk pályára, mindenképp nyernünk kellett ahhoz, hogy maradjon esélyünk a rájátszás felső házára. Ősszel idegenben sikerült győznünk a mádiak ellen, ám ők ahhoz képest megerősített kerettel érkeztek az UFO-ba.

Tapogatózó játékkal kezdődött a mérkőzés. Sikerült megszereznünk a vezetést, de ellenfelünk a félidő előtt fordított, így 2-1-es hátrányban mentünk szünetre. A második félidőben sikerült magunkhoz ragadni a kezdeményezést, meg is lett az eredménye, magunkhoz ragadtunk a vezetést, de a mérkőzés továbbra is szoros maradt. Izgalmas végjáték után sikerült megtartani előnyünket, 4-3-ra megnyertük a mérkőzést.

Jelenleg a tabella 7. helyén tartózkodunk, de még a 3. helyezett is 4 ponton belül van, úgy, hogy az előttünk tanyázókból többen eggyel több mérkőzést játszottak, mint mi. A hátra levő öt fordulóban minden esélyünk megmaradt, hogy kiharcoljuk a felső házas rájátszást.

Jövő héten ismét hat pontos meccsre látogatunk a Kistarcsa csapatához.

Hajrá MEAFC!