Röplabda szakosztály,  Röplabda U21

Elfelejtettünk csapatként működni!

Röplabda 2019-2020 – MEAFC-Miskolc U21

A múlt pénteken Kazincbarcikán szerepelt U21-es csapatunk a helyi U21-es csapat vendégeként. A mérkőzést a hazai csapat irányította, bár így is sikerült egy szettet rabolni tőlük. 

Papp Dóra edző nyilatkozata a mérkőzésről: ,, Az első szettben egészen jól helytálltunk egy teljes kezdőcsapattal felálló Vegyész ellen, azonban hiányzott, hogy elhiggyük, hogy van itt keresnivalónk. A második szettben Toronyai Miklós változtatott a csapatán, amit mi ki tudtunk használni, bár nagyon sok volt a pontatlanság a játékunkban. A harmadik szettben újra a VRCK kezdőcsapatával álltunk szemben, de számomra megmagyarázhatatlan eredmény született. A fiúk koncentrációja teljesen összeomlott, eluralkodott a káosz a játékunkban. Mintha egy riadt őzcsordát akartam volna rávenni, hogy kergessék el az oroszlánokat…Ami sikerülhetne is, ha a csorda összefog és közös erővel próbálja meg a “lehetetlent”, de ezt el kell hinnie mindenkinek!

Nincs mit magyarázni az utolsó két szetten, elfelejtettünk csapatként funkcionálni, nem tudtuk, hogy mit jelent a másikért küzdeni, kommunikálni a csapattársakkal. 

Nem a vereséggel van probléma, hanem azzal ahogy az történt. Nagyon szomorú vagyok, hogy még nem sikerült elérnem a fiúknál, hogy küzdjünk egymásért és a kitűzött célokért. A sportban semmi sem biztos, és egyedül csak mi tehetünk a győzelemért, EGYÜTT, CSAPATKÉNT! 

A nyitásfogadásunk átlagon felüli volt.”

NB II Keleti ,,A” csoport 12. forduló

VRCK U21 – MEAFC-Miskolc U21  3:1

MEAFC-Miskolc U21: Ducsai Martin, Várszegi Tamás, Paranai Ádám, Gudász Gergely, Kapusi Zoltán, Budai Martin, Molnár Mózes, Sztupjár Kristóf, Boronkay Dániel, Tóth Tibor, Oláh Mózes, Komáromi Kristóf, Karóczi Szabolcs, Bubenkó Ákos

Ezzel a mérkőzéssel zárult fiataljaink számára a bajnokság alapszakasza, ahol a 6. helyet szerezték meg. A folytatásban torna rendszerben dől el, hogy mely csapatok jutnak be az országos hatos döntőbe. Amennyiben sikerülne ez a bravúr csapatunknak, akkor az országban egyedüli másodosztályú klubként kerülnénk a döntőbe.