Röplabda szakosztály,  Röplabda U17

Két mérkőzésből két győzelem!

Röplabda 2019-2020 – U-17 MEAFC-Miskolc

A mögöttünk hagyott vasárnap hazai környezetben lépett pályára U17-es csapatunk a Buzek László Országos Serdülő bajnokság középszakaszának B-3-om jelű csoportjában. Csapatunk mellett a Dunakanyar, DEAC, Újfehértó és a TFSE-UMSZKI gárdái léptek még pályára az E/4 tornateremben. 

A nap első mérkőzést az Újfehértó ellen játszottuk, ahol végig irányítva a mérkőzést magabiztos 3:0-as sikert arattunk. 

Veresné Gáspár Éva edző nyilatkozata a mérkőzésről: ,, Újfehértó elleni mérkőzésünk 3:0 arányú győzelemmel végződött. A mérkőzést a mi erőfölényünk jellemezte végig, azonban rossz nyitásokkal és egyéb pontatlanságokkal mi is gyarapítottuk ellenfelünk pontjait.”

A nap negyedik mérkőzésén a DEAC csapatával mérkőztünk meg. 

Veresné Gáspár Éva edző nyilatkozata a mérkőzésről: ,, A debreceni csapat jó mezőnymunkájának és kiemelkedő ütőjátékosának köszönhetően nyerte az első szettet.A második szettben erős, pontos kezdés után elhitte a csapat, hogy ellenfele legyőzhető, nagy önbizalommal, pontosabb mezőnyvédekezéssel és hatékonyabb támadással a következő három szettben győzedelmeskedtünk.Komjáthy Levente első tornáján vett részt, az akadályokat jól vette, mezőnyvédekezésben és nyitásban kiemelkedően teljesített. Sztyupjár Kristóf feladói munkája és különösen az utolsó szettben a nyitásai is említést érdemelnek, sőt időnként támadásból is gyarapította pontjainkat.Buri György a torna elejei hullámzó teljesítménye a végére nagymértékben feljavult, mely szintén nagymértékben hozzájárult a győzelemhez.

A cserejátékosok, ha csak rövid időre is, de lehetőséget kaptak a játékra.

A sikerhez egy CSAPAT kell, ez ezen a hétvégén összeállt. Minden játékosnak, edzőtársamnak köszönöm a munkáját, és gratulálok a győzelmekhez!

Hajrá MEAFC!!!”

Buzek László U17 férfi OSB B-3 csoport miskolci forduló

MEAFC-Miskolc – Újfehértói SK 3:0

Dunakanyar SE – DEAC 3:0

Újfehértói SK – TFSE-UMSZKI 3:1

DEAC – MEAFC-Miskolc 1:3

TFSE-UMSZKI – Dunakanyar SE 0:3

MEAFC-Miskolc: Heinrich Bence, Sztupjár Kristóf, Feke Balázs, Lénárt László, Kruzseczky Csaba, Kocsis Szilveszter, Buri György, Komjáthi Levente, Gáspár Dániel, Dócs Patrik

Vezetőedző: Veresné Gáspár Éva

Másodedző: Varga László Mihály