Röplabda NB1,  Röplabda szakosztály

Sima győzelem a DEAC U21 ellen!

Röplabda NB II Keleti 2019-2020 – MEAFC-Miskolc felnőtt

A mögöttünk hagyott hétvégén felnőtt csapatunk az alapszakasz utolsó mérkőzésén hazai pályán fogadta a DEAC U21-es csapatát. A mérkőzést végig a nagyobb rutinnal rendelkező játékosaink irányították így nem forgott veszélyben a győzelem. A mérkőzés 3:0 arányban hozta le csapatunk.

Bacsó István edző nyilatkozata a mérkőzésről: ,, A játék minden elemében felül múltuk az ellenfelünket. Különösen most nyitásból voltak sorozataink. Gratulálok a csapatbak! Jöhet a rájátszás!”

NB II Keleti ,,B” csoport 12. forduló

MEAFC-Miskolc – DEAC U21  3:0

MEAFC-Miskolc: Bagó László, Surányi István, Kozsla Ádám, Kiss Péter, Busák István, Pallós Gergő, Klein Péter, Varga László, Barócsi Ákos, Bejczi Balázs

Ezzel a mérkőzéssel csapatunknak befejeződött a bajnokság alapszakasza, melyet a harmadik helyen zárt. A rájátszásban már az NBI-es csapatok U21-es csapati nem vesznek részt. Valamint az alapszakaszban szerzett pontok lenullázódnak és a csapatok úgynevezett bónusz pontokat visznek magukkal. Mivel előttünk a GLP Nyíregyháza végzett így ők 4 pontot míg csapatunk 2 pontot kap a folytatásra. Csak úgy mint az ,,A” csoportban legjobb helyezést elérő Gyöngyösi RSE is 4 ponttal míg a Szolnoki Sportcentrum NB2 két ponttal vág neki a rájátszásra. A fentebb leírt csapatok mellett még a PSE Debrecen és a Gödöllői RC csapatai lesznek az ellenfeleink. A rájátszás oda-visszavágós lebonyolításban történik majd meg. 

A rájátszás első mérkőzésén hazai pályán fogadjuk a GLP Nyíregyháza csapatát. Egy igazi rangadónak ígérkezik. Minden kedves szurkolót szeretettel várunk. 

NB II Keleti csoport rájátszás 1. forduló

2020.02.08. 17:30 MEAFC-Miskolc – GLP Nyíregyháza