Labdarúgó szakosztály

Megyei rangadót nyert futsal csapatunk

Futsal 2019-2020 – U18 MEAFC

Az u18-as bajnokság 10. fordulójában Kazincbarcikára látogatott utánpótlás csapatunk szombat délelőtt. A nagypályás szezon beindulása miatt Cservenyák Ádám csupán hat mezőnyjátékossal tudott számolni. De fiataljaink megfogyva is sikerrel vették ezt az akadályt, ezzel továbbra is életben tartva dobogós vagy bajnoki vágyaikat. A mérkőzés elején két pontrúgásból máris két gólos előnyre tettünk szert, de az ellenfél egyenlíteni tudott többször is így csak egy gólos vezetéssel vonultunk a félidőre. 

A második játékrész elején a Hadházi, Molnár, Agárdy vezényletével csapatunk a mérkőzés végi dudaszóig 5 gólra duzzasztotta előnyét, így 10-5 arányban múltuk felül a hazaiakat. Folytatás jövő vasárnap Csenger ellen.

u18: Kazincbarcikai Ördögök – Meafc 5-10 (4-5)

Meafc: Varga, Hadházi, Répási, Molnár, Soltész, Agárdy, Jeddi

Gólok: Hadházi 4, Agárdy 3, Molnár 2, Soltész

Cservenyák Ádám edző értékelése a mérkőzésről: Megfogyva bár de törve nem sikerült behúznunk ezt a mérkőzést. Nem egyszerű hat mezőnyjátékossal egy ilyen meccset végignyomni, főleg úgy, hogy a srácok egész héten nagypályás edzéseiken nagyobb terhelést kaptak így már valakinek az első félidőben kigyulladt a sárga lámpa. Sok holtpont volt a játékunkban, de az ellenfél kapuja előtt nem hibáztunk. Egyéni teljesítményekből és csapatmunkából sem volt hiány. A védekezésünk helyenként szétesett volt, de ez betudható a fáradtságnak. De ami a legfontosabb, hogy mi hagytuk el győztesen az objektumot. Gratulálok a csapatomnak és további sok sikert barcikai barátainknak!