Labdarúgó szakosztály

Féltávhoz érve vezeti az NB1-es bajnokságot az u18-as csapatunk

Futsal 2019-2020 – U18 MEAFC

Az u18-as bajnokság 11. fordulója után büszkén mondhatjuk, hogy az idény elején alakult Cservenyák Ádám vezette csapatunk az nb1-es bajnokság élén áll. Vasárnap a Csenger csapata látogatott hozzánk, akik nagyon jó erőt képviselnek A fiúk a meccs egy első félideje után 4-2-vel vonultak az öltözőbe, a vendégek a második játékrész elején egyenlíteni is tudtak de utána sorozatban 6 gólt sikerült jegyeznünk így 10-4-es végeredménnyel fejeződött be a mérkőzés. Kiemelendő, hogy Miknyóczki Ádám  és Hadházi Sándor is 3-3 gólig jutottak, valamint a kapuban Kocsis Dani bravúros teljesítményt nyújtott, így büszkén mondhatjuk el, hogy a bajnokság feléhez érve vezetjük a tabellát!

u18: Meafc-Csenger 10-4 (4-2)

Meafc: Kocsis- Molnár, Dlehány, Budai, Ambrus – Miknyóczki, Hadházi, Magyar

Gólok: Hadházi 3, Miknyóczki 3, Dlehány, Budai, Magyar, Ambrus ill. Bandula, Csorvasi, Dancs, Oláj

Cservenyák Ádám edző értékelése a mérkőzésről: Hatalmas győzelmet arattunk ma egy nagyon jó ellenfél ellen. A csengeriek szintén dobogós reményekkel érkeztek ma felsőzsolcára akárcsak mi. Nagyon boldog vagyok, hogy sikerült megnyernünk ezt a rangadót és ahogy szokás mondanunk, ma is mi hagytuk el győztesen az objektumot.

E mellett megsüvegelendő az ismét 10 lőtt gól valamint a parádés kapus teljesítmény. Ma minden játékosom csapat szinten és egyénileg is extrát nyújtott ez volt a siker kulcsa. További sok sikert a vendégeknek, ránk pedig nyolc további nehéz meccs vár, hogy elérjük a célunkat.