Röplabda NB1,  Röplabda szakosztály

Kemény csatának ígérkezik a rájátszás első mérkőzése!

Röplabda NB II Keleti 2019-2020 – MEAFC-Miskolc felnőtt

Most szombaton 17 óra 30 perctől hazai környezetben kezdi meg szereplését a rájátszásban felnőtt  NB II-es csapatunk. Az ellenfél a legnagyobb riválisnak tekinthető GLP Nyíregyháza lesz. A két csapat az alapszakasz során már kétszer megmérkőzött egymással, ahol mindig a hazai pályán játszó csapat győzedelmeskedett.

Mint ismert az alapszakaszban szerzett pontokat a csapatok elveszítették, de helyettük úgynevezett bónusz pontokat kaptak a helyezéseik alapján. Mivel a nyírségi csapat első helyen végzett az alapszakasz során így ők 4 pontot míg csapatunk a harmadik pozíciót szerezte meg és a velejáró 2 pontot. Így mindenképp nyerni szeretne csapatunk, hogy lépés előnybe kerüljön a Nyíregyházával szemben a folytatásra. Ehhez megvan minden esélye is hiszen a keretben nincs sérült, sem pedig beteg játékos így Bacsó mester a legjobb összeállításban küldheti harcba csapatát.

A mérkőzés előtt Bacsó István vezetőedzőt kérdeztük, hogy mit vár ettől a várhatóan feszült mérkőzéstől: ,, A csapat edzőmérkőzésekkel hangolódott rá a rájátszás küzdelmeire. Amit egyből egy rangadóval kezdünk a Nyíregyháza ellen. Bízom benne, hogy sikerrel vesszük az akadályokat és jövőre 1. Osztályban folytatja csapatunk a küzdelmeket. Hajrá MEAFC. ’’

Ugyancsak elárulta a mérkőzés előtti gondolatait legrutinosabb játékosunk Bagó László is:,, Idén már játszottunk a Nyireggyel, igy ismerjük a soros ellenfelünket, aki nem mellesleg legnagyobb riválisunk. Taktikusan játszó, gyorsan fejlődő feltörekvő fiatal csapat, amely jó szakmai munkát/hátteret feltételez. Fiatalos lendületüket kell ellensúlyoznunk a rutinunkkal, valamint magassági/ütőerőbeli fölényünkkel. Szoros szetteket várok, ha koncentrációt fenn tudjuk tartani, akkor 3:0-as hazai győzelemmel zárhatjuk a mérkőzést.”

Minden kedves szurkolót szeretettel várunk! A belépés díjtalan!