Röplabda szakosztály,  Röplabda U13

MEAFC-Arany a harmadik ezüst az idényben

Röplabda 2019-2020 – U-13 MEAFC-Arany

2020. február 1-én az U13 – as korosztályú versenyzőink Kunhegyesen léptek pályára a bajnokság soron következő tornáján.

Varga László edző értékelése a mérkőzésekről: 

Az első mérkőzésen az Újfehértó csapatával mérték össze tudásukat a srácok. A mérkőzés jó hangulatban folyt, több taktikai elemet gyakorolhattunk és próbálhattunk ki éles helyzetben is.

MEAFC-Arany – ÚSK 3 – 0.

A második mérkőzésen a Sportliget SE csapatával játszottunk. A mérkőzést jó hangulat és stabil játék jellemezte. A mérkőzés folyamán az első mérkőzéshez hasonlóan, több taktikai elemet gyakorolhattunk és próbálhattunk ki éles helyzetben is.

Sportliget SE – MEAFC-ARANY 0 – 3.

A harmadik mérkőzésen házon (klubon) belüli csata következett hisz a nagyon lelkes és ügyes MEAFC-Bársony csapatával játszottunk. A két csapat már többször játszott edzőmeccset egymással, így valamelyest ismerték is egymást. Jó hangulatú, barátságos, de szoros mérkőzés alakult ki, s mindkét csapat remekül helytállt.

MEAFC-Bársony – MEAFC-Arany 0 – 2.

A negyedik mérkőzésen, amely az első helyezettről is döntött a MAFC-BME csapatával kellett megküzdeni. A MAFC csapata fegyelmezetten pontosan játszott, ami a mi csapatunkról nem volt elmondható. Rengeteg pontatlanság és hiba tarkította a játékunkat, melynek köszönhetően alul maradtunk a párviadalban.  

MAFC-BME – MEAFC-Arany 0 – 2

Helyezések:

  1. MAFC – BME
  2. MEAFC – Arany
  3. MEAFC – Bársony
  4. Tomajmonostora
  5. Sportliget SE
  6. Újfehértói SE

A napot összegezvén látszott a fiúk teljesítményén a rengeteg elvégzett munka, de az is kirajzolódott, hogy még korántsem értünk a közös utunk és munkánk végére!

MEAFC-Arany: Fábián Kristóf, Kis Gergő Zalán, Lukács Bence, Farkas Konrád, Jakó Kevin, Jakó Noel, Steffel Alexander, Fülöp Viktor Csanád, Szálkai Rafael,

Edző: Varga László Mihály

Köszönjük a biztatást és szurkolást a szülőknek, hozzátartozóknak, és testvér csapatunknak a MEAFC–Bársonynak, akiknek egyúttal GRATULÁLUNK az elért eredményéhez! 

Nem pihennek sokat a srácok, hiszen február 15-én Debrecenbe utaznak az OMB következő fordulójára.