Röplabda NB1,  Röplabda szakosztály

Felnőtt csapatunk a három pontért utazik Szolnokra

Férfi felnőtt másodosztályú röplabda csapatunk február 15-én 16 órakor lép pályára Szolnokon a Tiszavirág arénába.

Csapatunk az NB II Kelet rájátszás 1. fordulójában a GLP Nyíregyházát verte meg hazai környezetben. A fiúk most is a három pont reményében lépnek pályára a fiatal szolnoki csapat ellen (nem összetévesztendő az NB I-es Szolnokkal). 

A mérkőzés előtt vezetőedzőnket Bacsó Istvánt és csapatunk átlóját Surányi Istvánt kérdeztük arról, milyen mérkőzésre számítanak. 

Bacsó István: ,, Szolnoki csatára szinte teljes kerettel utazunk. Azt tudni kell, hogy  a Szolnoki csapat összetétele is folyamatosan változott az idény során. Így nem tudjuk, hogy milyen összeállítás fogad majd minket. Bízom a csapat sikerében, hisz jó úton járunk. ’’

Surányi István: ,, „Múlt hétvégén győzelmet arattunk a rivális GLP Nyíregyháza ellen. Szombaton Szolnokra látogatunk és egy fiatal csapat ellen lépünk pályára. A Szolnok az alapszakasz első körét még vereségekkel kezdte, de a visszavágókon már rendre győzelmet aratott.  A rutin és tapasztalat szempontjából mi vagyunk a mérkőzés esélyesei, de nem szabad a fiatalokat lebecsülni, végig koncentrálnunk kell. Nem szabad koncentrálatlanul és motiválatlanul játszani, mert egy fiatal csapat könnyen fel tud lelkesedni. Nekünk a saját játékunkat kell játszani, lehetőleg kevés hibával. Amennyiben egy csapatként, győzelemre éhesen tudunk ismét játszani akkor győzni fogunk és egy lépessel közelebb kerülünk a céljaink eléréséhez.”

Amennyiben csapatunk újfent győz egy lépéssel közelebb kerül NBI-es álmai felé. Aki teheti látogasson el a mérkőzésre és szorítsunk együtt a fiúknak. 

Nem csak a legnagyobbjaink lépnek pályára szombaton, hanem legkisebb csapataink is. Hiszen Obbágy Zsuzsanna és Varga László U13-as tanítványai is Debrecenben lépnek pályára a bajnokság soron következő tornáján. 

A torna mérkőzéseinek beosztását az alábbi linkeken lehet elérni:

Hajrá MEAFC-Miskolc!