Röplabda szakosztály,  Röplabda U15

Egy lépéssel közelebb a legjobb 4 felé!

Röplabda 2019-2020 – MEAFC-Miskolc U15

Február 9.-én rendezték meg a Tatár Mihály U15 II. osztályú Országos Gyermek Bajnokság „J” csoportjának az első fordulóját Gödöllőn, amely már a legjobb négy közé jutásról fog dönteni.

Csapatunk mint az alap-, és középszakaszban is a szabolcsiak gárdájával került egy csoportba, ahol ezúttal is  garantált volt a parázs hangulatú küzdelem.

A fiúk mindent beleadva stabil játékkal és nagy összhangban hozták is az első szettet. Sajnos a második és harmadik szettre már szétestek fejben és pontatlanná váltak minek eredményeként a GLP Nyíregyháza diadalmaskodni tudott felettünk.  

A második mérkőzésen a Csepel csapatával mérkőzhettünk meg, ahol az előző fordulókban játékhoz nem jutó játékosok is pályára léphettek. A kissé felforgatott csapat bizonytalan játékkép mellett hozni tudta a győzelmet 2 – 1 arányban.

A nap végét a házigazda Gödöllővel zártuk. A hosszúra nyúlt nap végén a fiúk minden erejüket és megmaradt lelkesedésüket összeszedve az előző mérkőzéshez hasonlóan győzedelmeskedni tudtak.

Az egész napos teljesítményünk alapján elmondható, hogy a munkánk kezd beérni. De a következő fordulókra még jobban össze kell hangolni az együttes munkát, és meg kell találni a legerősebb, legütőképesebb összeállításunkat.

Gratulálok a fiúknak a teljesítményükhöz!

Köszönjük a támogatást és a biztatást a kilátogató szülőknek!

A csoportkör eredményei:

Csepeli RC – Gödöllői RC 1-2

MEAFC-Miskolc – GLP Nyíregyháza 1-2

Csepeli RC – MEAFC-Miskolc 1-2

Gödöllői RC – GLP Nyíregyháza 0-3

GLP Nyíregyháza – Csepeli RC 3-0

MEAFC-Miskolc – Gödöllői RC 2- 1