Röplabda NB1,  Röplabda szakosztály

Cél a sorozatban a negyedik győzelem megszerzése a hétvégén!

Az NB II Keleti csoport rájátszásának 4. fordulójában most szombaton 17 óra 30 perckor ismét az E/4-es tornateremben lépünk pályára. Az ellenfél a PSE Debrecen csapata lesz.

Érdemes tudni, hogy a PSE Debrecen valójában már nem egy debreceni csapatot takar, akikkel az elmúlt években nagy csatákat vívtunk. Az a gárda már megszűnt, így az ő helyüket vették át az idény előtt a tehetséges budapesti pénzügyőr utánpótlás játékosok. Az alapszakasz során már ezzel a gárdával találkozott két ízben is csapatunk, ahol egyszer nyert és egyszer veszített csapatunk. Igaz a vesztett mérkőzésen igencsak tartalékosan állt ki csapatunk. 

Bacsó István vezetőedzővel beszélgettünk arról, hogy milyen mérkőzésre számít: ,, A soron következő meccsen  egy olyan csapattal találkozunk akikkel már két mérkőzésen túl vagyunk. Természetesen, bízom a sikerben s, hogy a 3 mérkőzéses győzelmi láncunk tovább bővül. ’’

Szántai Balázs rutinos (a Kazincbarcikával háromszoros magyar bajnok és kétszeres magyar kupa győztes) liberónk osztotta meg mérkőzés előtti gondolatait: ,, Sajnos az alapszakaszt kicsit elszúrtuk, sosem tudtunk rendesen a kezdővel felállni és játékban sem voltunk a topon. Úgy érzem a playoffra végre összecsiszolódott a csapat fizikálisan és mentálisan is! Igazából tudjuk mi a célunk amennyiben elkerülnek a sérülések és mindenki hadra fogható természetesen csak a győzelem, ami elfogadható számunkra!

Hétvégén a Pénzügyőr ellen is szeretnénk magabiztosan itthon tartani a 3 pontot! Egyetlen egy ellenfelünk van az pedig saját magunk! Amennyiben egységesek vagyunk és csapatként tudunk egymásért küzdeni a hátralévő összes meccset kötelező megnyernünk!

Én szezon végen a 10/10-es mutatóval lennék elégedett, amivel újra bajnokok lennénk, amivel újabb történelmet írnánk a MEAFC életében. Reszkess Nb1 jövünk. ’’

Ismét várunk minden kedves szurkolót a mérkőzésre. A belépés díjtalan.